Ο Βασιλάκος του #NOMADSGR αποκαλύπτει πότε αποφάσισε την οικειοθελή αποχώρηση...

0

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι, Nomads, μιλά για το
πώς και πότε πήρε την απόφαση να φύγει, αλλά και για τις κλίκες...

Μετά την πρώτη δοκιμασία και ενώ ο Παναγιώτης Βασιλάκος κέρδιζε, αποφάσισε να φύγει από το Nomads. Ήρθε τόσο κοντά με τη Νατάσα Καλογρίδη;  

«Με τη Νατάσα έχουμε έρθει όντως πολύ κοντά. Υπήρχαν ορισμένα παιχνίδια στα όποια είναι πολύ δύσκολο ένας άντρας να κερδίσει μια γυναίκα, όπως είναι οι κρίκοι και το τοτέμ. Δεν της έδωσα κάτι ή δεν έπεσα χωρίς προσπάθεια, απλώς έπεσα χωρίς ψυχολογία. Αυτό ήταν το πρόβλημά μου, έπαιζα χωρίς ψυχολογία, γιατί ήταν η Νατάσα απέναντί μου και δεν ήθελα να την ανταγωνιστώ. Κέρδιζα ή έχανα δεν με ένοιαζε, είχα αποφασίσει να φύγω μετά το πρώτο αγώνισμα».

Δεν ήθελες να την αντιμετωπίσεις;  

«Δεν ήθελα να αντιμετωπίσω ένα συμπαίκτη μου σε εκείνη τη φάση και πόσο μάλλον μια γυναίκα. Αν ήταν άντρας και πάλι με βαριά καρδιά θα το έκανα, αλλά ίσως να τα συζητάγαμε και να λέγαμε θα το παίξουμε στα ίσια και ό,τι βγει. Αλλά με μια γυναίκα δεν μου πήγαινε να το κάνω αυτό. Ήταν πολύ νωρίς για το παιχνίδι και για εμένα να αγωνιστώ με μια γυναίκα. Αν ήταν προς το τέλος, δεν θα έκανα πίσω. Τώρα σκεφτόμουν περισσότερο την ομάδα και μου ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσω τη Νατάσα. Γενικότερα ήθελα μέσα στο παιχνίδι να φτάσω μακριά, όμως, έχω κάποιες αρχές. Όταν βρέθηκε η Νατάσα στον δρόμο μου μου σταμάτησε αυτό που ήθελα να κάνω από πριν. Ένιωσα ότι η Νατάσα έχει ακόμη πολλά να δώσει σε αυτό το παιχνίδι. Να δείξει τον εαυτό της, τη δυναμικότητά της. Αποφάσισα ,λοιπόν, ότι έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω και να την αφήσω να προχωρήσει, να δείξει ποια είναι».

Υπήρξε κάποιο άλλο άτομο με το οποίο να ήρθες κοντά από την ομάδα σου;  

«Με τον Κωνσταντίνο ήρθα πολύ κοντά. Και με τον Φώτη και με την Εύη. Ήμουν δίκαιος με όλους. Ό,τι χώρο έδινα στον έναν έδινα και στον άλλον. Δεν έκανα καμία διάκριση. Αν ήθελα για παράδειγμα να είχα κάνει κάποια κλίκα, ο Φώτης και η Εύη είχαν εκδηλώσει από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον τους προς εμένα, ότι με συμπαθούν κ.λπ., οπότε αν ήθελα να κάνω κάποια κλίκα θα την είχα κάνει, αλλά ήμουν δίκαιος με όλους. Δεν μου αρέσουν οι κλίκες σε μια ομάδα».

Αυτά δήλωσε στο 7 Μέρες Tv.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !