#Nomadsgr: Η αποκάλυψη του Φώτη Φιλιππόπουλου για την Νατάσα Καλογρίδη που κανείς δεν περίμενε!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ήταν ευδιάθετος, χαμογελαστός και είχε όρεξη να μιλήσει για όλα όσα έζησε στις Φιλιππίνες για δεκαπέντε μέρες περίπου.

Ήθελες να κερδίσεις τα χρήματα;

Ήθελα να μείνω στο παιχνίδι όσο περισσότερο γινόταν, αλλά δεν είχα στόχο να κερδίσω το χρηματικό έπαθλο. Αν το κέρδιζα όμως, θα επένδυα όλο το ποσό στην πιο καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα.

Η γυναίκα σου και η κόρη σου τι σου είπαν όταν τους ανακοίνωσες πως θα μπεις στο παιχνίδι;

Είμαι παντρεμένος επτά χρόνια. Με τη γυναίκα μου έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ένα σπιτικό πολύ χαλαρό, όπου ο ένας δεν πιέζει τον άλλον. Με προέτρεψε να πάω, αφού το ήθελα. Επίσης, ό,τι κάνω το κάνω για την κόρη μου! Είναι 5,5 ετών, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και με έβλεπε καθημερινά στο παιχνίδι. Μέσα από το Nomads είχα την ευκαιρία να της διδάξω την αξία της υπομονής και τη δύναμη της θέλησης.

Πώς ήταν οι πρώτες στιγμές της συνάντησης με τους συμπαίκτες σου;

Το κλίμα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι ήταν τέλειο! Ονειρικό! Ήταν όλοι ανοιχτοί σε νέες φιλίες. Ήρθαμε κοντά μέχρι ένα βαθμό. Οι μέρες βέβαια που έμεινα ήταν λίγες για να γνωριστώ καλά και να δεθώ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέχρι το Παλαουάν, έκανα παρέα με άτομα άλλων ομάδων. Είχαμε ίσως πιο πολλά κοινά. Μετά δεν είχαμε καμία επαφή μέσα στο παιχνίδι με τις άλλες ομάδες.

Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι η Νατάσα Καλογρίδη, που είναι διάσημη στην Ελλάδα, θα ήταν στην ομάδα των «Πολιτών του Κόσμου»;

Μου άρεσε η σκέψη της και μπράβο για την πρωτοβουλία που πήρε. Είναι πιο τρελή απ’ όσο βλέπετε, έχει πολύ ζωντανό χαρακτήρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !