Αποκλειστικό: Όλο το ρεπορτάζ για την απογευματινή εκπομπή του #NomadsGR- Ο τίτλος και η επίσπευση της πρεμιέρας...

0

Όπως είναι γνωστό, ο ΑΝΤ1 ,βλέποντας πως το NOMADS αποδίδει καρπούς και πλην κάποιων εξαιρέσεων καθημερινά συγκεντρώνει πολύ εντυπωσιακά ποσοστά, στήνει απογευματινή εκπομπή με
άξονα το ριάλιτι. Το κανάλι πήρε την εν λόγω απόφαση πριν από κάποιες μέρες, κι ήδη το πρόγραμμα στήνεται (θεματολογία κ.λπ.).

Το μόνο που εκκρεμούσε ήταν ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστριά του. Ωστόσο, όπως έγραψε κι η Real News, το κανάλι σκέφτεται να αναθέσει την εκπομπή στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θανάση Πασσά, που έχουν αναλάβει το διαδικτυακό, Talking Nomads, μέσα από το NETWIX.

Πράγματι, σύμφωνα και με τις πληροφορίες του tvnea, ο ΑΝΤ1 είναι οριστικό πως το νέο αυτό απογευματινό πρόγραμμα θα το δώσει στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Θανάση Πασσά. Βέβαια, η εν λόγω εξέλιξη ''γέννησε'' σε πολλούς ερώτημα για το τι θα γίνει με τη διαδικτυακή εκπομπή, που ήδη μετρά 2 εβδομάδες αέρα. Θα κοπεί; Θα γίνεται παράλληλη live μετάδοση; Το tvnea έκανε ρεπορτάζ, και σας λέει πως τίποτα από τα προαναφερθέντα σενάρια δεν θα ισχύσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου,  λοιπόν, η καινούργια εκπομπή που θα βγάλει το κανάλι στην απογευματινή ζώνη του, θα έχει τη δική της αυτόνομη πορεία,κι όπως έμαθα, θα είναι περισσότερο εμπλουτισμένη, και θα έχει πιο πολύ υλικό προς προβολή .Ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, με το που τελειώνει το επεισόδιο της τηλεοπτικής εκδοχής, τότε αυτό θα ανεβαίνει αυτόματα και στο netwix.

Ως προς τον τίτλο, αυτός αναμένεται να είναι και πάλι Talking Nomads. Πότε,όμως, κάνει πρεμιέρα και σε ποια ώρα θα βγαίνει; Αν και όλα έδειχναν πρεμιέρα στις 30 Οκτώβρη, σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ μου, η πρεμιέρα επισπεύδεται,κι αυτή μάλλον θα γίνει τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου . Τέλος, σχετικά με την ώρα ,αυτή τη στιγμή που σας γράφω το πιθανότερο σενάριο είναι πως η εκπομπή τελικά θα είναι μισάωρη, και θα ενταχθεί στο μισάωρο 5.30-6.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !