Πολλά είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα περί συμμετοχής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο
«Nomads».Ωστόσο, προς έκπληξη πολλών, η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA δεν βρέθηκε τελικά ανάμεσα στα ονόματα που ταξίδεψαν για το νησί ,Palawan, των Φιλιππίνων, με σκοπό να τεστάρουν τα όρια και τις αντοχές τους.

 Πράγματι, μόλις η είδηση της αποχώρησης της Σπυροπούλου από το κανάλι της Κάντζας επιβεβαιώθηκε, οι ιθύνοντες του Ant1 σκέφτηκαν να της προτείνουν να συμμετάσχει στο νέο adventure reality του σταθμού. Και αυτό ακριβώς έκαναν. Η Κωνσταντίνα δέχτηκε την πρόταση, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις –κάτι που επιβεβαιώθηκε και μέσω του Πρωινού του Ant1- όμως ,τελικά οι παράλογες απαιτήσεις της οδήγησαν στα άκρα την κατάσταση.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DailyMedia.gr, η ίδια αν και αρχικά είπε το «ναι» στην πρόταση του Ant1 για το «Nomads», λίγο αργότερα και ενώ η παραγωγή ήταν ιδιαιτέρως θερμή να την εντάξει στους celebrity συμμετέχοντες, εκείνη θέλησε να τα παίξει όλα για όλα και να ζητήσει ως αντάλλαγμα για τη συμμετοχής τη βεβαίωση πως μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης, θα έχει εξασφαλισμένη μία θέση στο δυναμικό του σταθμού. Όχι οποιαδήποτε θέση, φυσικά, μα θέση… κεντρικής παρουσιάστριας σε νέα, δική της εκπομπή.

Η απάντηση του σταθμού -που φέτος έχει βάλει στοίχημα να σαρώσει σε τηλεθέαση- ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι». Κι εκεί ήρθε η αντιπρόταση. Έχοντας χάσει τη θέση της στον ALPHA –και μαζί με τη θέση της και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μισθό- η Σπυροπούλου ζήτησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τη συμμετοχής της στους «Νομάδες». Και αυτή η πρόταση, όμως, απορρίφθηκε από το κανάλι, με αποτέλεσμα η ίδια να κινδυνεύει να μείνει εκτός τηλεοπτικών τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.Τελικά, βρήκε τη λύση και δέχτηκε να συμμετάσχει,όπως και το tvnea σάς έχει πει,  στο «Celebrity Travel», ταξιδεύοντας μερικές ημέρες πριν στην Αμερική στο πλαίσιο των γυρισμάτων μαζί με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη.

Το κεφάλαιο «Ant1», πάντως, έκλεισε οριστικά γι’ αυτή τη σεζόν.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σιγά να μην στεναχωρεθούμε που δεν μπήκε μέσα....
Δεν θα μας λίψει πιστεψέ με!

Bottom Ad [Post Page]