Το #NOMADSGR τώρα και Κυριακάτικο! Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αλλαγή...

0

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ NOMADS ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ! ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21.ΟΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 .

Παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Το Nomads, το απόλυτο ριάλιτι περιπέτειας και δράσης, που έκανε το ντεμπούτο» του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, εκτός από καθημερινή συνήθεια, από αυτή την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, στις 21.00, θα γίνει και Κυριακάτικη, αγαπημένη συνήθεια. Από Κυριακή έως Πέμπτη, στις 21.00, θα προβάλλεται το Nomads, με τη διαδικασία του ριάλιτι να παραμένει ακριβώς ίδια, απλά να μεταφέρεται ακριβώς μια μέρα πριν. Έτσι, όλοι συντονιζόμαστε κάθε Κυριακή, για να παρακολουθήσουμε το αγώνισμα επικράτειας, που καθορίζει που θα μείνουν για την εβδομάδα η ομάδα των Ωκεανών και η ομάδα της Φωτιάς, δηλαδή στη βίλα ή στην παραλία.

Κάθε Δευτέρα, θα παρακολουθούμε το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας μεταξύ των δύο ομάδων. Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για τη μονομαχία της Πέμπτης. 

Κάθε Τρίτη, θα βλέπουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της χαμένης ομάδας και την ψηφοφορία του κοινού. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δεν θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητά από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκεί μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης. 

Κάθε Τετάρτη, θα πραγματοποιείται το αγώνισμα των αρχηγών που θα καθορίζει το έπαθλο που θα πάρει η ομάδα του αρχηγού που έχει κερδίσει. Επί πλέον, θα έχουμε και τη στιγμή επικοινωνίας από τη WIND που θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της νικήτριας ομάδας να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους. Κάθε Πέμπτη, θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και θα παρακολουθούμε τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, την αποχώρηση, καθώς και την ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προτείνονται από τον παίκτη που αποχωρεί.

Οι Nomads συνεχίζουν τον αγώνα, περνώντας από δεκάδες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες, με στόχο τη νίκη. Εμείς, παρακολουθούμε την καθημερινή τους προσπάθεια και συντονιζόμαστε Κυριακή με Πέμπτη, στις 21.00, στον ΑΝΤ1! 

Μεγάλος Χορηγός του απόλυτου ριάλιτι περιπέτειας, είναι η WIND.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !