Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλάει για το #NomadsGR και για την πρώην συνεργάτιδά της, Κατερίνα Καραβάτου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
«Στη φωλιά των Κούκου» μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την Πέμπτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βρίσκεται εκτός τηλεόρασης την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και στην πρόταση του Nomads.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνάντησε την άλλοτε ρεπόρτερ του «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» ως ρεπόρτερ της εκπομπής «Στη Φωλιά Των ΚούΚου» και δεν δίστασε να τη ρωτήσει μπροστά στην κάμερα αν την «προσέχουν» εκεί που εργάζεται τώρα.

Φυσικά, η ίδια δεν παρέλειψε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στην πρώην συνεργάτιδά της, Κατερίνα Καραβάτου, ενώ παραδέχθηκε πως έχει δει μόνο μερικά αποσπάσματα από το νέο πρωινό του Star και ειδικά την ενότητα της Άσης Μπήλιου.

Όπως ήταν προφανές, η δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ναυάγιο των συζητήσεών της με τον ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή της στο Nomads: «Είδα την πρεμιέρα του Nomads. Είχα την αγωνία να δω αυτό το πρόγραμμα. Νομίζω ότι στη ζωή γίνονται με μια σοφία. Ο Θεός ξέρει καλύτερα. Κάποια πράγματα είναι να γίνονται και κάποια να μη γίνονται. Δεν φλέρταρα με την ιδέα να είμαι μέρος του προγράμματος. Δεν είμαι αθλήτρια...» είπε η ίδια.

Ωστόσο, on camera, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε τη δημοσιογράφο τι ώρα παίζει η νέα εκπομπή του Star και πόσο διαρκεί, επισημαίνοντας πως η ίδια την είχε πετύχει το πρωί της ίδιας μέρας, περίπου στις 10, αν και είχε ξυπνήσει αρκετά νωρίτερα λόγω των υποχρεώσεών της και της εξεταστικής περιόδου στη σχολή της, την οποία φέτος παρακολουθεί ανελλιπώς: «Ξυπνάω στις 7 το πρωί. Το ότι δεν έχω εκπομπή δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η ζωή» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !