Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Έτσι προέκυψε η πρόταση για το περιβόητο σόου του ΣΚΑΪ, 'My Style Rocks' ...


Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ,μια εκ των κριτών στο καθημερινό ,My Style Rocks, του Σκάι, μίλησε για
την πρόταση του καναλιού αλλά και τις αντιδράσεις των παικτριών...

«Η πρόταση προέκυψε ξαφνικά και ήταν μεγάλη χαρά για μένα. Όταν με πήραν οι υπεύθυνοι του προγράμματος οι οποίοι ήταν και παλιοί γνωστοί μου, ενθουσιάστηκα. Δεν ρώτησα τίποτα. Πρώτον, γιατί τους εμπιστεύομαι, και, δεύτερον, γιατί είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το ένστικτο. Επειδή έχω κάνει αρκετά πράγματα στην τηλεόραση, δεν με φόβισε, μου είναι οικείο το περιβάλλον, οπότε δεν έχω άγχος σε ό, τι αφορά το κομμάτι του φαίνεσθαι, διότι δεν μιλάω για κάτι διαφορετικό από το αντικείμενο που είναι και η δουλειά μου. Όποιο άγχος είχα αφορούσε τις λεπτομέρειες διότι έχω ένα θέμα με την τελειότητα, θέλω να είναι όλα τέλεια. Και από τη στιγμή που δεν ήμουν εγώ η υπεύθυνη αυτού του τομέα, έπρεπε να εμπιστευτώ το κανάλι και την παραγωγή».

Ακόμη, μίλησε για τις συμπεριφορές κι αντιδράσεις των παικτριών...

«Κανένας μας δεν περίμενε τις αντιδράσεις που υπάρχουν και δεν ξέρω και πώς ακριβώς να χειριστώ το θέμα διότι δεν μου έχει ξανατύχει. Νομίζω ότι κανένας από τους τρεις μας δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Καθένας μας έχει άποψη και καθένας μας είναι μοναδικός και αντιδρά με τον τρόπο του. Εμείς δεν είμαστε εκεί για να κάνουμε τον δάσκαλο αλλά για πολύ συγκεκριμένο λόγο», είπε μιλώντας στην εφημερίδα, Πρώτο Θέμα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: