Δύο μήνες και κάτι... Ναι, δύο μήνες και κάτι χρειάστηκαν για να καταφέρουν οι ιθύνοντες του Star να βρουν το πρόσωπο εκείνο στο οποίο θέλουν να εμπιστευτούν την παρουσίαση του "Money Drop", το οποίο λίαν συντόμως έρχεται στους δέκτες μας.

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι που γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το Mega και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι της παρουσίασης, επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας, πανέτοιμο να χαρίσει μέχρι και... 300.000 ευρώ!

Μετά ,λοιπόν, από δύο μήνες εντατικών επαφών, συζητήσεων και ραντεβού, απ ΄ότι όλα δείχνουν το πρόσωπο που θα αναλάβει να κάνει φέτος το χειμώνα μαζί μας... παιχνίδι βρέθηκε!


Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την ταλαντούχα Βίκυ Σταυροπούλου. Η λατρεμένη ηθοποιός μάλιστα, είχε αρχικά αρνηθεί ευγενικά την πρόταση που της έκαναν οι Starικοί, αλλά αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, προφανέστατα και ο επιμένων νικά!

Αλλωστε, αρχικά η Βίκυ είχε πει το "όχι", όχι γιατί δεν της άρεσε η ιδέα και το συγκεκριμένο κόνσεπτ, αλλά γιατί είχε αυξημένες υποχρεώσεις αυτή την εποχή, οι οποίες σε συνδυασμό και με τις θεατρικές της υποχρεώσεις, την έκαναν να πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρει να τα βγάλει εις πέρας.

Τελικά ,όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και η Βίκυ Σταυροπούλου "κλειδώνει" στην παρουσίαση του "Money Drop".

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]