Mediatown: Πετυχημένο Nomads; - Γραφικός Παπανώτας-Shopping VS My style-Κουίζ- Φοβισμένο 4χχχ4-Πρεμιέρα Λιάγκα-Talking Nomads-Voice χωρίς concept

Κωνσταντίνος Κότσαρης
13
Βρισκόμαστε στο 6ο "Mediatown"! Και σήμερα το καλαθάκι μας είναι πολύ πλούσιο και γεμάτο  (πιάστηκε το χέρι μας από το γράψιμο! ). Φορέστε ζώνες και πάμε να απογειωθούμε...




Το "Nomads" είναι πετυχημένο;

Πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με το αν το "Nomads" είναι ένα πετυχημένο πρόγραμμα και αν ο ΑΝΤ1 έχει λόγο να "χαμογελάει", όταν βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης. Η απάντηση σίγουρα δεν είναι απλή και δεν έχει μία ανάγνωση. Υπάρχει η άποψη πως το ριάλιτι επιβίωσης έχει πολύ καλή πορεία, αφού καταφέρνει στα νεανικά κοινά (αυτό ενδιαφέρει ΜΟΝΟ τα κανάλια) να τερματίζει πρώτο, με μία ψαλίδα μεγαλύτερη των 5 μονάδων τις περισσότερες φορές από τον ανταγωνισμό. Επικρατεί και η άποψη πως ο ΑΝΤ1 θα περίμενε πολύ καλύτερα ποσοστά και όχι μία απλή πρωτιά. Και οι δύο γνώμες έχουν τα σωστά, όμως, και τα τρωτά τους σημεία.

Αρχικά, σε ζώνες σκληρού ανταγωνισμού (όπως είναι η φετινή prime time με 4 προγράμματα να δίνουν σχεδόν κάθε βράδυ "μάχη"),το πρώτο ζητούμενο είναι η πρωτιά, και κυρίως όταν την προηγούμενη χρονιά, το κανάλι στην prime time τερμάτιζε τρίτο πίσω από τον ΣΚΑΪ και τον ALPHA.  Φέτος κάθε μήνας θα θυμίζει σκληρός πόλεμος, ώστε να επιτευχθεί η πρώτη θέση. Από την άλλη, η αλήθεια είναι πως πριν την πρεμιέρα του "Nomads" οι επιδιώξεις των στελεχών του ΑΝΤ1 ήταν μεγαλύτερες. Οι περισσότεροι "στόχευαν" στο 30%, ενώ υπήρχαν και πολύ πιο αισιόδοξα υψηλόβαθμα στελέχη που δήλωναν στην πιάτσα πως με ένα 35% θα ήταν ευχαριστημένοι. 

Σίγουρα, δεν είχαν υπολογίσει ότι το "Τατουάζ" θα ήταν σκάλες ανώτερο από το "Μπρούσκο" και ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό. Κάποιοι ρίχνουν την ευθύνη στο γεγονός πως η σειρά του ALPHA ξεκίνησε δύο εβδομάδες νωρίτερα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να παγιώσει τηλεθεατές. 

Κάποιοι άλλοι συγκρίνουν τα ποσοστά του "Nomads" με αυτά του "Survivor". Μέγα λάθος! Είναι τραγικό να συγκρίνεται αυτό που βγήκε πρώτο μετά από μία δεκαετία και βάλε ανάπαυλας από τέτοια concept, με αυτό που ήρθε χρονολογικά τρίτο (μεσολάβησε για 3 εβδομάδες και το "Survival Secret"). Μην ξεχνάμε πως το ριάλιτι του ΣΚΑΪ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη "νέκρα" της περσινής prime time, ενώ τώρα το "Nomads" έχει να αντιμετωπίσει μία ετοιμοπόλεμη κατάσταση.

Το τελικό μου συμπέρασμα είναι πως το "Nomads" δεν θα μείνει στην ιστορία σαν τα πιο πετυχημένα προγράμματα που έχουν περάσει από την τηλεόραση, ωστόσο, θα συμπεριληφθεί σίγουρα σε εκείνα τα concept που κατάφεραν να κερδίσουν την πιο δυνατή καθημερινή σειρά στην ιστορία της Tv ("Τατουάζ"), αλλά και δύο ακριβά τάλεντ σοου. 



Ο γραφικός Δημήτρης Παπανώτας

Η γραφικότητα στο πάνελ κάποτε είχε ενδιαφέρον και χάριζε νούμερα τηλεθέασης. Στη σύγχρονη τηλεόραση, τέτοια παραδείγματα είναι απωθητικά για το τηλεοπτικό κοινό και αυτό που προκαλείται είναι η αλλαγή... καναλιού. Αναφέρομαι στη συμμετοχή του Δημήτρη Παπανώτα στο "Happy Day" του ALPHA. Χωρίς να αμφισβητείται η εμπειρία του και η διαχρονικότητά του, παρατηρώ πως έχει κουράσει πολύ και προσπαθεί με διάχυτη αγωνία να εκφράσει ένα κακό σχόλιο ή να πει μια ατάκα. Η προσπάθεια είναι τόσο έντονη, με αποτέλεσμα να "πέφτει" σε άτοπα σχόλια και κρύα αστεία, τα οποία μόνος του τα καταλαβαίνει, και πάλι μοναχός γελάει. Υπό άλλες συνθήκες, μία μέτρια παρουσία σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν επηρεάζει πάντα το συνολικό αποτέλεσμα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δημήτρης Παπανώτας πάση θυσία θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε θέμα, με αποτέλεσμα να μην ξεκουράζει το τηλεοπτικό κοινό από τις...κακίες του.

Η πτώση του "Happy Day" δεν οφείλεται μόνο σε εκείνον. Τα θέματα της εκπομπής τραβιούνται από τα μαλλιά, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν φαίνεται να έχει απήχηση στα γυναικεία θέματα στο αντίστοιχο target. Γενικά, είναι μία εξαιρετική παρουσιάστρια και άκρως διαβασμένη. Η ίδια, άλλωστε, και η Τίνα Μεσσαροπούλου σώζουν το αποτέλεσμα. Μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε πως τον τελευταίο καιρό θετικά βήματα κάνει και ο Κώστας Φραγκολιάς.



"Shopping Star" VS "My style rocks"

Τη δική τους μάχη καθημερινά δίνουν δύο ριάλιτι μόδας στο STAR και στον SKAI, το "Shopping Star" και το "My style rocks" αντίστοιχα. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και στην κοινή ώρα ανταγωνισμού κερδίζει το πρόγραμμα της Βίκυς Καγιά. Μιλάμε για δύο trash εκπομπές, οι οποίες εκπροσωπούν τα χρόνια της κακής ελληνικής τηλεόρασης. Βέβαια, στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος και στη σύγκριση των δύο, το "Shopping Star" είναι πολύ καλύτερο από το "My style rocks". Το ότι στο πρώτο βλέπουμε απλές καθημερινές γυναίκες έχει κάποιο ενδιαφέρον, ενώ τη μεγάλη διαφορά κάνουν το καυστικότατο χιούμορ του Βαγγέλη Χαρισόπουλου στο σπικάζ και οι πρακτικές συμβουλές της Βίκυς Καγιά. Αντίθετα, το πολύωρο "My style rocks" αφορά γυναίκες μακριά από τη σύγχρονη πραγματικότητα και με ανούσια σχόλια της επιτροπής. Το πρόγραμμα καταφέρνει να κάνει καλά νούμερα, εκμεταλλευόμενο τον ανύπαρκτο ΑΝΤ1 και ALPHA στο slot 4-6. Στον κοινό ανταγωνισμό με ομοειδές πρόγραμμα έρχεται δεύτερο. 



Κουίζ

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατήσει ένα ζευγάρι ως επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση του. Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα που βρίσκονται στην ίδια εκπομπή. "Μαγκιά" τους που δεν το πούλησαν, ώστε να ανέβει η απήχηση του προγράμματος. Πάντως, το ένα από τα δύο πρόσωπα είναι τεράστιο τηλεοπτικό πρόσωπο. Δεν μιλάμε, δηλαδή, για ανθυποστάρ...




Επιδερμικό "4χχχ4"

Είπα να μη σχολιάσω από την αρχή το "4χχχ4" και να δώσω λίγο χρόνο, αλλά ειλικρινά...δεν αντέχω άλλο! Η αρχική ιδέα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ενώ και το cast είναι δυνατό. Η πλοκή, βέβαια, είναι πολύ βαρετή και κάνει "κοιλιά" σε πολλά σημεία, ενώ αγγίζονται επιδερμικά κάποια θέματα-ταμπού. Η μοναδική προϋπόθεση για να πάει καλά ένα τέτοιο concept, θα έπρεπε να είναι το να ασχολείται ουσιαστικά με τα σεξουαλικά προβλήματα των ατόμων και των ζευγαριών. Δεν είναι εύκολο για την ελληνική τηλεόραση, αλλά ο νέος κόσμος έχει δει πάρα πολλές σεξο-συναισθηματικές κωμωδίες στο διαδίκτυο από την παγκόσμια τηλεόραση ,που δεν του λέει τίποτα μία "φοβισμένη" αντιμετώπιση του θέματος. Αν θέλουν στον ΑΝΤ1 να κάνουν νούμερα, θα πρέπει να μιλήσουν οι χαρακτήρες τη γλώσσα της αλήθειας και να αποκτήσει το σίριαλ πιο σφιχτούς χαρακτήρες αλλά και πλοκή.



Η πρεμιέρα του Λιάγκα

Πρεμιέρα έκανε και το ' Late night ' του Γιώργου Λιάγκα με ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι έτοιμος να κάνει ξανά επιτυχία και θα προσπαθήσει πάρα πολύ για αυτό. Το πρώτο κομμάτι της εκπομπής με το "stand up comedy" είχε ένα κειμενικό ενδιαφέρον, ωστόσο, πολλές φορές επαναλαμβάνονταν τα σχόλια ,και σίγουρα αυτό που θα πρέπει να βελτιώσει ο Γιώργος Λιάγκας είναι ότι γελούσε μετά από κάθε ατάκα του. Ο μεγάλος κανόνας του κωμικού μονολόγου είναι να μη γελάει κάποιος μόνος του. Ενδεχομένως, θα έπρεπε αυτή η ενότητα να μειωθεί και λίγο χρονικά, αφού το δυνατό σημείο του παρουσιαστή είναι όταν δουλεύει χωρίς κείμενο και με γνώμονα τον αυθορμητισμό του.

Η συνέντευξη με τον Λάκη Λαζόπουλο ήταν απολαυστική. Ρωτήθηκε για τα πάντα και ο Γιώργος Λιάγκας δεν εγκατέλειψε τον αγώνα για να μάθει αυτό που ήθελε από εκείνον. Μπορεί η συνέντευξη να ήταν πολύ μεγάλη σε διάρκεια, αλλά αυτός ο χρόνος χρειαζόταν για να ειπωθούν αυτά που έπρεπε να ειπωθούν. Το πολύ δυνατό κομμάτι του Γιώργου Λιάγκα είναι οι συνεντεύξεις και είναι σίγουρο πως θα διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό την ατζέντα της εβδομάδας με τις αναπαραγωγές από τα αποσπάσματα της εκπομπής του. 

Τα θέματα στη συζήτηση με το πάνελ εναλλάσσονται γρήγορα και αυτό είναι καλό, αφού δεν γίνεται ''κοιλιά''. Το χιουμοριστικά σκετς με Ουγγαρέζο-Ράλλη και Πασσά είναι απολαυστικά, ενώ και τα σχόλια στο τραπέζι είχαν ενδιαφέρον. Οι ατάκες Λιάγκα-Ουγγαρέζου μάς θύμισαν τις παλιές καλές, χρυσές εποχές, ενώ πολύ άνευρη ήταν η παρουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη. Ελπίζουμε στην πορεία της σεζόν σιγά σιγά να χαλαρώσει και να δικαιώσει την επιμονή του Λιάγκα να την εντάξει στην εκπομπή. Η μεγάλη έκπληξη είναι η Νικολέττα Ράλλη, η οποία διέψευσε αυτούς που υποστήριζαν ότι θα είναι μία ακόμη τηλεοπτική γλάστρα.

Πάντως, μετά από το συγκεκριμένο late night, θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα μπορεί να σταθεί στον τηλεοπτικό αέρα το "2night show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.



"Talking Nomads" με προβλήματα και μηδαμινή στήριξη...

Έγινε και το "Talking Nomads" τηλεοπτικό. Στον ΑΝΤ1 ήθελαν τη δημιουργία μίας νέας εκπομπής με κανονικό στούντιο και δημοσιογραφική ομάδα, αλλά δεν υπήρχε μεγάλο περιθώριο για αύξηση του budget στο πρόγραμμά του. Και κάπως έτσι είχαμε για πρώτη φορά τη μεταφορά ενός διαδικτυακού προγράμματος στην τηλεόραση. 

Θα έπρεπε να αλλάξει ελαφρά το studio, για να μη θυμίζει παραγωγή περιφερειακού καναλιού. Μην ξεχνάμε πως η  τηλεόραση είναι πάνω από όλα εικόνα. Το χιούμορ των Ζαρίφη-Πασσά δεν είναι κακό, αν και μερικές φορές είναι εσωτερικής κατανάλωσης και αυτό κουράζει τον κόσμο. Ένα σημαντικό πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές οι δύο παρουσιαστές ουρλιάζουν και ενοχλούν...

Θέλει καλή προώθηση από τον σταθμό η συγκεκριμένη εκπομπή αλλά και στήριξη στην. Δεν γίνεται να πηγαίνει πρώτα ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο "Το Πρωινό" (που δεν έχει και μεγάλη ανάγκη) και μετά στο "Talking Nomads", το οποίο είναι μία καινούργια εκπομπή, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει κοινό σε μία νεκρή ζώνη...




Δεν σέβεται την ίδια την εκπομπή!

Δεν υπάρχει φέτος πιο βαρετό παιχνίδι από το "The Voice" και η φετινή του πορεία αποδεικνύει ότι η περσινή απήχηση είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τον ανύπαρκτο ή και αδιάφορο ανταγωνισμό. Έχουμε έναν τεράστιο κορεσμό στα μουσικά τάλεντ σόου, ενώ ο SKAI έχει καταφέρει να "κάψει" τον Σάκη Ρουβά με τις αλλεπάλληλες συμμετοχές του στα προγράμματα του σταθμού. Γραφικότατος έχει γίνει και ο Πάνος Μουζουράκης, αφού και η εναλλακτικότητα έχει τα όριά της. Η πιο τραγική στιγμή του σόου ήταν όταν ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε το κουμπί για να γυρίσει η καρέκλα, χωρίς να έχει ακούσει καν μία λέξη από το στόμα της υποψήφιας τραγουδίστριας. Αυτό από μόνο του σαν γεγονός ακυρώνει τη διαδικασία του σόου αλλά και το concept του. Αν οι ίδιοι οι κριτές δεν σέβονται το πρόγραμμα,τότε κατ' επέκταση δεν σέβονται ούτε το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτά τα ωραία και για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Τετάρτη,
στο πρώτο "Mediatown" του Νοεμβρίου. Μέχρι τότε να είστε καλά και να μην κρίνετε αν δεν δείτε 
κάτι με τα μάτια σας...



Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συγχαρητήρια για το αρθρο σας . Πολυ ωραια τα λετε ... συμφωνω σε πολλα αλλα διαφωνω και σε καποια αλλα . Ωραιος ο τροπος γραφης σας ... παρακολουθησα την εκπομπη του λιαγκα και με συγχωρειτε ηταν εμετικος .οπως και ο ουγγαρεζος . Προσωπικα σαν τηλεθεατης που παρακολουθει τιβι δε μπορω να βλεπω τετοιους καφρους σαν το λιαγκα κ τον δημητρη . Η δικαιολογια οτι ειναι αργα το βραδυ δς μου λεει κατι . Αλλο χιουμορ και αλλο ξεφτυλικι . Κακιστη στιγμη οταν βγαινεις και μιλας τοσο ασχημα γ ενα συναδελφο στο καναλι σου (αρναουτογλου) καλα του απαντησε ο γρηγορης αλλα θα βγει παλι και θα πει οτι κανω χιουμορ (που δεν καταλαβαινει κανεις ) . Το πανελ αδιαφορο . Η ραλλη δεν πειθει οτι εχει αποψη . Μακαρι η αφροδιτη να λυθει πιστευω αν θελει μπορει να κανει την εκπληξη . Σαν προιον ειναι πολυ καλο κ αν δουλευτει χωρις επαρση και καφριλικια πιστευω θα παει τελεια . Ο γρηγορης ειναι μοναδικος . Το nomads ειναι σαφεστατα επιτυχημενο και απο νουμερα και απο αισθητικη οπως και το τατουαζ ομως . Το 4 επι 4 κ το κοκκινο νυφικο ειναι 2 μπουρδες... σεναριο και υποθεση μηδεν ... θεωρω πως ο κοσμος θελει καθαροαιμη κωμωδια η καθαρη σαπουνοπερα . Το σουρεαλ δεν θα πουλησει ποσο μαλλον αν ειναι και μετριο . Ομορφο απογευμα και καλη συνεχεια στα ωραια κειμενα σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το 4xxx4 νομιζω αρχισε να αποκτα πλοκη απο το τελευταιο επεισοδιο,ηταν πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα του και νομιζω οτι απο εδω και περα θα ειναι πιο ενδιαφερον.Τωρα σε αυτο που λετε οτι το survivor εκανε νουμερα επειδη επικρατουσε νεκρα στη πραιμ ταιμ ειναι μεγαλος μυθος. τι ανταγωνισμο ειχε περσι το survivor?ελληνικες σειρες σε αντ1 κ αλφα,3 σοου στο αντ1,ριαλιτι σε εψιλον και σταρ,επαναληψεις δυνατων σειρων στο mega.K πριν το survivor ολα αυτα ηταν απο τα πολυ επιτυχημενα δεν ηταν καθολου ευκολοι αντιπαλοι αν σκεφτειτε τα νουμερα που εκαναν προ survivor δλδ:Σοι:30%,Μουρμουρα 50%,Συμμαθητες 35%,your face sounds familiar 40%,rising star 35%,daddy cool 25%,αστερας ραχουλας 25%.Κ ολα αυτα επεσαν τουλαχιστον στο 10% οταν βγηκε το survivor,αρα ανταγωνισμος υπηρχε.Ε και τον ιδιο ανταγωνισμο μαλιστα εχει φετος και το nomads:ελληνικες σειρες στο αλφα,2 σοου στο σκαι,ριαλιτι σε Ε κ σκαι κ φυσικα επαναληψεις πολυ δυνατων σειρων στο mega με το σταρ να εχει αφησει εντελως ελευθερο το πεδιο.Αρα λπν δεν εντοπιζω καμια σπουδαια διαφορα στον περσινο ανταγωνισμο με τον φετινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Papa men κάνεις καποια λάθη σε αυτά που λες. Το μόνο ριάλιτι που είχε πέρυσι το Έψιλον ήταν το "Star Academy" και αυτό δεν έπαιζε απέναντι από το Survivor. Το "Master chef" του ΣΤΑΡ ήρθε πολύ αργότερα στη μάχη, οποτε το "Survivor" ειχε προλάβει ήδη να αναπτύξει δυναμική.

    Το "Μπρούσκο" και οι "Συμμαθητές" είχαν ήδη υποστεί κόπωση και ειδικά η δευτερη σειρά, η οποία ειχε χάσει το μισό κοινό της λόγω του "The Voice". Επισης, η Μουρμουρα δεν έκανε 50% και το "So you think you can dance" δεν επαιξε ποτέ απεναντι απο το Survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγγελο Αρτεμιαδη: το σταρ ακαντεμυ επαιζε καθε μερα οπως και το μαστερ σεφ ,τα οποια οποτε και να μπηκαν στη μαχη ηταν αντιπαλοι του survivor.Oντως ξεχασα να αναφερω το μπρουσκο ,ενω οι συμμαθητες νμζ η αρχη της τριτης σεζον ηταν η πιο δυναμικη της.Τεσπα αν ειναι λαθη αυτα που αναφερεις δεν νμζ οτι ειναι σημαντικα κ δεν αναιρειται η ουσια αυτων που ηθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σόρρυ κιόλας αλλά το κρέας δεν γινεται να βαφτίζουμε το κρέας «ψάρι». Το Survivor δεν έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό. ΔΙΕΛΥΣΕ τον ανταγωνισμό και το ίδιο θα κάνει και φέτος. Πάω και στοίχημα... Ο ΑΝΤ1 λάνσαρε το Nomads ως ακριβότερο και εντυπωσιακότερο προϊόν ελπίζοντας να πετύχει το ίδιο αλλά ατύχησε. Χάνει ή έρχεται στα ίσα με Τατουάζ, Ταλέντο, Voice και στις παρέες περισσότερο σχολιάζεται το My Style Rocks παρά αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναφέρεσαι στο καθημερινό "Star academy" που έκανε 0,5%...

    Παιδιά το ποιος είναι ευχαριστημένος και ποιος όχι θα εξαρτηθεί όταν βγει ο νικητής του Α μισού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δύο πράγματα θα ήθελα να σχολιάσω...

    1) Το Nomads περίμενα να πάει όντως κάπου στο 35 αλλά και το 25 πλέον μου φαίνεται πολύ. Είναι βαρετό σαν reality, δεν σου προκαλεί την αίσθηση που άφηνε το survivor όπου μετά από 1 επεισόδιο βλέπαμε τo trailer και ανυπομονούσαμε για το επόμενο επεισόδιο, και άμα ήταν Πέμπτη, το τριήμερο φαινόταν αιώνας. Στις 9 τόσο ο ALPHA όσο και ο ΣΚΑΙ κατ'εμέ έχουν καλύτερα προγράμματα. ++ Η διαφορά παρουσιαστών Nomads + Survivor. Έχει κορεστεί ο Αρναούτογλου πια, δεν ταιριάζει από καμία άποψη.

    2) Και μιας και ανέφερα τον ΣΚΑΙ, διαφωνώ αρκετά με το σχόλιο για το The Voice. Η ομάδα των κριτών είναι καλύτερη από τους 2 πρώτους κύκλους στον ANT1 και είναι αρκετά ευχάριστο να τους βλέπεις. Προσωπικά το βλέπω για αυτούς αγνοώντας τις φωνές. Οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι σε πολύ καλό επίπεδο παρά τα αλλεπάλληλα μουσικά show.

    extra: Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το late night, απορώ γενικά για τον λόγο ύπαρξης του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλοι μου, το survivor περσι ηρθε ως κεραυνος εν αιθρια αφενος λογω του μεγαλου διαστηματος απο το προηγουμενο αντιστοιχο σωου, αφετερου λογω του κουρασμενου ανταγωνισμου (με σειρες κλπ που ειχαν διανυσει αρκετα χιλιομετρα κανοντας κοιλια), αλλά και του σωστου casting που ειχε ως βασικο target group τις γυναικες (απο τις σπανιες φορες που οι αντρικες παρουσιες ήταν πιο σεξι απο τις γυναικειες!).

    με ολα αυτα αιφνηδιασε τον ανταγωνισμο (αλλα και τον ιδιο τον ΣΚΑΙ, κυριως λογω ασυμφορης οικονομικης συμφωνιας με τον τουρκο παραγωγο).

    Ειναι αποριας αξιο, πώς ο ΑΝΤ1 πιάνει αυτά τα νουμερα φέτος με το NOMADS.
    Με ολο αυτο τον ορυμαγδο ΦΡΕΣΚΩΝ ανταγωνιστικων προγραμματων καταφερνει άθλο.

    Και το καταφέρνει χωρις να μπει -ιδιαίτερα- στα ύδατα της "κατινιάς" και του κιτς που χαρακτηρίζει δυστυχώς κάποια από τα φετινά προγράμματα (κυριως τουρκικης προελευσης...).

    Το σιγουρο ειναι πως το SURVIVOR φετος θα κινηθει σε παραπλησια νουμερα με το NOMADS ότι και να θέλει ο καθένας να ελπίζει (εννοω απο τους εργαζομενους στο καναλι, γιατι το κοινο ελάχιστα το ενδιαφέρει ποιος ειναι πρωτος και ποιος 3ος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΝOMADS στοιχίζει ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο 100 χιλιάρικα το επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν οντως ισχύει λιγοτερο απο 100.000 το επεισοδιο το NOMADS, τοτε θα πρέπει να ειναι ΥΠΕΡευχαριστημενοι στον ΑΝΤ1 με το 25%.
    Θα τους μείνουν πολύ περισσότερα κέρδη απότι άφησε το περσινο SURVIVOR στο ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πόσο που λένε μερικοί δεν έχει καμία πραγματικότητα. Αυτό που σας έγραψα δεν είναι η εκτίμηση μου, άλλα η θέση του ΑΝΤ1.
    Το NOMADS στοιχίζει λίγο κάτω από 100,000 το επεισόδιο. Όλα τα άλλα είναι απλά για εντυπώσεις..., καθώς άλλο είναι το πρόγραμμα που στοιχίζει 70,000 το επεισόδιο και έχει σημάνει συναγερμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νίκη τελικά ο κόσμος μάλλον θέλει να βλέπει κατινιά ίντριγκα και καραγκιοζηλίκια. Απ' ότι βλέπεις αυτά τα προγράμματα πάνε καλύτερα από κάποια άλλα.ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το voice μπορεί να μην έχει concept όπως λέτε αλλά χθες πέρασε σαν σίφουνας πάνω από το nomads..+10,6% στο γενικό και +7,8 στο δυναμικό. Κάτι σημαίνει αυτό. Το nomads είναι αρκετά βαρετό και δεν έχει την αγωνία και την προσμονή για το επόμενο επεισόδιο όπως είχε το survivor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !