Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη γιατί δεν ευδοκίμησαν τα σχέδια συνεργασίας τόσο με τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, και έτσι αυτή τη σεζόν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ενώ μίλησε και για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια...

Για τον Γιώργο Λιάγκα:
«Εξαιρετικός ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γιώργος Λιάγκας εξαιρετικός και καλός φίλος και πολύ τίμιος άνθρωπος. Η πρόταση δεν κάλυψε τις ανάγκες μου. Δεν μιλάω για τις οικονομικές ανάγκες. Έφυγα από τον ΣΚΑΪ διότι επέμεινα σε ένα ρεπορτάζ, όχι σε μία άποψη. Το ότι επέμεινα σε ένα ρεπορτάζ, σημαίνει ότι έχω πράγματα να πω για αυτό το οποίο μας συμβαίνει, κι όχι για τα περιφερειακά αυτού του οποίου συμβαίνει.
Δεν μπορώ να κάνω στην παρούσα φάση, αν και ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που μου έκαναν σχετικές προτάσεις από τα κανάλια που μου έκαναν, δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία όπως την εννοούμε στην Ελλάδα. Είναι μια ψυχαγωγία που σου βουλώνει το στόμα. Μπορεί να είναι χρήσιμη, μπορεί να βοηθά τον κόσμο να ξεδίνει. Ο κόσμος δε θέλει συνέχεια βάρος πάνω στις πλάτες του, έχει αρκετό. Κι ένα από τα πράγματα που είδα σε αυτή την τελευταία φάση, της προσωπικής μου καθημερινής ελευθερίας που ταξίδεψα και πάρα πολύ στην Ελλάδα, είναι ότι ο κόσμος είναι πολύ επιβαρυμένος κι εμείς που είμαστε στα κλειστά πλατό σε καθημερινή βάση, πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]