' Όταν δεν υπάρχει κοινό ενδιαφέρον...'


Πρεμιέρα χθες το βράδυ για τον Γιώργο Λιάγκα και το 'Late Night' του, με πρώτο καλεσμένο τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο  επιτυχημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στο πλατό και παραχώρησε μια
συνέντευξη-ποταμό, και μίλησε για πρώτη φορά για όλα. Μέσα σε άλλα ,λοιπόν, η συζήτηση πήγε φυσικά και στα τηλεοπτικά, με τον οικοδεσπότη να τον ρωτά για την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από τον Alpha ,μετά και το φιάσκο των αδειών.

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε τα εξής:
«Από τον Alpha έφυγα διότι κάποια στιγμή τα πράγματα κλείνουν έναν κύκλο, που δεν είναι και κακό, έχω καλές αναμνήσεις, ήταν πολύ όμορφα χρόνια. Και από το Mega έφυγα, δεν έγινε κάτι, και δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι συνέχεια  και στην τηλεόραση, ούτε σημαίνει ότι δεν θα ζεις χωρίς τηλεόραση. Μπορείς να κάνεις κινηματογράφο, μπορείς να κάνεις και θέατρο, ένας δημιουργός έχει τη δυνατότητα να κάνει πάρα πολλά . Δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνω ξανά τηλεόραση».

Ακόμη, αναφέρθηκε ειδικότερα και στη σχέση του με τον Κοντομηνά:
«Στη ζωή μιλάς όταν έχεις κι ένα κοινό ενδιαφέρον. Όταν δεν υπάρχει κοινό ενδιαφέρον, θα υπάρχει βέβαια η τυπική σχέση, η οποία έχει πίσω καλές αναμνήσεις, έχει έναν σεβασμό, έχει μια εκτίμηση και κρατιέται σε αυτό το επίπεδο η σχέση. Πας παρακάτω με σεβασμό πάντα και με εκτίμηση σε όσους ανθρώπους σε στήριξαν, σε βοήθησαν, και πάντα με αγάπη προς τους ανθρώπους που σου αποδίδουν ευγνωμοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]