Ο Λαζόπουλος κι επίσημα πρώτος καλεσμένος στο LATE NIGHT-Η ανακοίνωση και η ιδέα του ατμοσφαιρικού trailer...

0

TO ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΝΕΟΥ TALK SHOW ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 24.00 ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! 

Ο Λάκης Λαζόπουλος, πρώτος καλεσμένος στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου!

Κάποια πράγματα έχουν δημιουργηθεί για να τα απολαμβάνουμε… νύχτα.  Όπως ένα ποτήρι καλό ουίσκι. Όπως το αθάνατο κομμάτι ,«Βραδιάζει», με τη βαθιά φωνή του Πασχάλη Τερζή. Όπως τον Γιώργο Λιάγκα, που έρχεται φέτος στον ANT1 με το Late Night σόου του, για να μας διασκεδάσει με ένα απίστευτο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα! Και πού συναντιούνται όλα αυτά τα στοιχεία της νύχτας; Μα φυσικά, στο νέο τηλεοπτικό σποτ του ΑΝΤ1 για το Late Night. 


Εκεί, βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει το ποτό του σε ένα υποφωτισμένο, ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Η φωνή του Πασχάλη Τερζή πλημμυρίζει το δωμάτιο και οι στίχοι μοιάζουν να είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του παρουσιαστή, όπως και το άψογο κοστούμι του: «Βραδιάζει πάλι σήμερα, βραδιάζει, κι έρχεται η ώρα η δικιά μου…».

Σιγά σιγά, γύρω από τον Γιώργο Λιάγκα εμφανίζεται η τηλεοπτική παρέα που θα τον πλαισιώσει φέτος. Είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Νικολέττα Ράλλη και ο Θανάσης Πασσάς. Και ενώ η ομάδα της εκπομπής στέκεται περήφανα μπροστά στον φακό, ο Γιώργος Λιάγκας... κάνει ζημιά. Το ποτήρι του πέφτει, σπάει και το κλίμα γίνεται αληθινό, ανάλαφρο, διασκεδαστικό. Όπως ακριβώς θα είναι και το Late Night! Μένει να συντονιστούμε κάθε Τρίτη και Τετάρτη τα μεσάνυχτα, στη συχνότητα του ΑΝΤ1, για να το διαπιστώσουμε! 


Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Στην πρεμιέρα, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει ποδαρικό στο νέο talk show! Μην το χάσετε! 

Το δημιουργικό concept ανήκει στη Frank&Fame και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1, με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !