H Πηνελόπη Πλάκα για την τηλεόραση: Φέτος πήρα ένα μεγάλο ρίσκο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Πηνελόπη Πλάκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση Όταν Σβήνουν τα Φώτα, στο θέατρο Πειραιώς 131 και μιλά στο People για κάθε «Τελευταία Φορά Που…».

Έκανες μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου;

Πριν από ένα χρόνο μετακόμισα. Δεδομένου πως είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας, σε φίλους, συνήθειες και γενικότερα στην καθημερινότητά μου, η αλλαγή στέγης με δυσκόλεψε λιγάκι, καθώς από το κέντρο πήγα στα βόρεια προάστια.

Έκανες ένα μεγάλο έξοδο για τον εαυτό σου;

Πέρσι τα Χριστούγεννα ήθελα να πάω διακοπές στο εξωτερικό. Έκλεισα εισιτήριο για Λονδίνο, ενώ επέλεξα κι ένα ωραίο ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο, ώστε να είμαι δίπλα σε όλα. Πάντα μου αρέσει να κάνω στον εαυτό μου μικρά δώρα, που με βοηθούν να δραπετεύω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αποφάσισες να πάρεις ένα μεγάλο ρίσκο;

Φέτος το καλοκαίρι, που αποφάσισα να είμαι μόνο στο θέατρο. Από την αρχή της επταετούς καριέρας μου έκανα πάντα τηλεόραση. Οπότε δεν σου κρύβω πως η συγκεκριμένη απόφαση με τρόμαξε στην αρχή, αλλά στην πορεία συνειδητοποίησα πως μου βγήκε σε καλό, καθώς έχω περισσότερο χρόνο για την προσωπική μου ζωή.

Σου έκαναν μια φάρσα;

Πριν από ένα περίπου χρόνο, ένας άντρας είχε βρει τη διεύθυνση του σπιτιού μου αλλά και τον αριθμό του σταθερού, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εμφανιστεί μπροστά μου φάντης μπαστούνι. Ευτυχώς, δεν με πείραξε, αλλά ήταν και η αφορμή για να μετακομίσω.

Ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ερωτευτεί κεραυνοβόλα, αυτό που λέμε με την πρώτη ματιά. Ίσως είμαι από τις γυναίκες που θέλω το χρόνο μου, ώστε να αφεθώ και να θαυμάσω έναν άνθρωπο σε ερωτικό επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !