Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η ηθοποιός και ο σύντροφός της βιώνουν την πιο όμορφη, ξεχωριστή και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Αθηνά διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα. Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η ηθοποιός και επιχειρηματίας ο ρόλος της μητρότητας είναι εκείνος που της ταιριάζει περισσότερο από όλους. «Θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω πως όταν έρθει ένα μωρό, θα αφοσιωθώ. Δεν θα είμαι ο άνθρωπος που στους 3 μήνες θα γυρίσω στη δουλειά, εκτός πια αν έχει συμβεί κάτι που με κάνει να το θελήσω. Με τα μυαλά που έχω τώρα κι επειδή είμαι πολύ υπεύθυνη ξέρω πως όταν γίνω μητέρα θα χάσω την όποια ανεμελιά. Θα θέλω να είμαι από πάνω σε όλα, γιατί πιστεύω πως η μητέρα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Προς το παρόν η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου», αφού η εγκυμοσύνη της κυλά ομαλά καθώς και όλες τις άλλες δραστηριότητες της.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι μαζί τέσσερα χρόνια και ο καρπός του έρωτά τους έρχεται για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !