Χθες, η παρουσιάστρια ,Βίκυ Χατζηβασιλείου, έχασε μια φίλη της, όμως, παράλληλα την ίδια μέρα γιόρταζε τα γενέθλια του γιου της. Ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία της όπου τόνιζε πως λόγω των
2 αντιφατικών αυτών γεγονότων, βιώνει χαρμολύπη, ή αλλιώς, ζωή, όπως και χαρακτηριστικά έγραψε.

Σήμερα στο ΠΡΩΙΝΟ ,η δημοσιογράφος, Κλεοπάτρα Πατλάκη, θέλησε να τοποθετηθεί, μια κι όλο αυτό το θεώρησε εντελώς λάθος, και κυριολεκτικά έγινε έξω φρενών.
«Είμαι με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω τη φωτογραφία της και να λέω: ''Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό η Βίκυ''. Αυτή την κίνηση θα την περίμενα από μια κοπέλα που θέλει να κάνει ντόρο, να ανεβάσει μια φωτογραφία και κάτι κουλό απλά για να συζητηθεί. Θα ανεβάσω εγώ που κηδεύω τη φίλη μου, σέξι πορτρέτο μου; Είναι δημόσιο πρόσωπο, κι άρα έχω κάθε δικαίωμα να σοκαριστώ, να κρίνω, και να πω ''Βρε Βίκυ μου, από σένα δεν το περίμενα''. Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν είσαι κυρία της γειτονιάς. Μου θυμίζει ταινία με τη Βλαχοπούλου που έμενε χήρα και  τη βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα, και γυρίζει πίσω και είναι η πλάτη της ανοιχτή, όπως και η Βίκυ».

Βέβαια, όλη η υπόλοιπη ομάδα μαζί και με τη Φαίη ,διαφώνησε με την ανάγνωση της Πατλάκη.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]