'Τατουάζ': Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της...

0

Απόψε, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ,στις 21.00:Κάτω από τις απειλές για τη ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής αποφασίζει να απομακρυνθεί απ’ την Άννα, ενώ η Όλγα πανικοβάλλεται μόλις μαθαίνει ότι κινδυνεύει η κόρη της. Ο Θεοχάρης ανησυχεί όταν η Βέρα αναγκάζεται να του
αποκαλύψει τις υποψίες της Τατιάνας για τη συμμετοχή του Αλέξανδρου στο κύκλωμα σωματεμπορίας. Υποψιασμένη ότι η Νίνα εξακολουθεί να βλέπει τον Ιωσήφ, η Βέρα την πιέζει να της γνωρίσει το νέο της αγόρι, ενώ παράλληλα ο Ιωσήφ κι η Νικόλ περνούν ευτυχισμένες στιγμές έχοντας μάθει το φύλο του μωρού τους. Η Έμιλυ, χαρούμενη ,ειδοποιεί τον Θεοχάρη για την Αμαλία. Η Θάλεια αποφυλακίζεται κι η Μάρθα τάς ζητά να μείνει μακριά από τον Ορφέα, την ίδια στιγμή που ο τελευταίος δείχνει να καταρρέει ψυχολογικά.

Η Άννα ψάχνει να βρει δικαιολογίες για τη συμπεριφορά του Αλέξανδρου, κάνοντάς τον να υποφέρει ακόμη περισσότερο. Ο Αλέξανδρος -κομμένος στα δύο- προσπαθεί από τη μια να πείσει την Άννα, κι από την άλλη μέσα του υποφέρει για την απόφασή του. Υποχρεώνεται να αποκαλύψει στην Άννα ότι –δήθεν- τα έχει ξαναφτιάξει με την Όλγα. Εκείνη χάνει τη γη από τα πόδια της. Ο Ορφέας θέλοντας να πολεμήσει τους δαίμονές του, κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη. Ο Τόνυ μαθαίνει πως η Άννα χώρισε κι αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να την ξανακερδίσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !