Απόψε, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ,στις 21.00:Κάτω από τις απειλές για τη ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής αποφασίζει να απομακρυνθεί απ’ την Άννα, ενώ η Όλγα πανικοβάλλεται μόλις μαθαίνει ότι κινδυνεύει η κόρη της. Ο Θεοχάρης ανησυχεί όταν η Βέρα αναγκάζεται να του
αποκαλύψει τις υποψίες της Τατιάνας για τη συμμετοχή του Αλέξανδρου στο κύκλωμα σωματεμπορίας. Υποψιασμένη ότι η Νίνα εξακολουθεί να βλέπει τον Ιωσήφ, η Βέρα την πιέζει να της γνωρίσει το νέο της αγόρι, ενώ παράλληλα ο Ιωσήφ κι η Νικόλ περνούν ευτυχισμένες στιγμές έχοντας μάθει το φύλο του μωρού τους. Η Έμιλυ, χαρούμενη ,ειδοποιεί τον Θεοχάρη για την Αμαλία. Η Θάλεια αποφυλακίζεται κι η Μάρθα τάς ζητά να μείνει μακριά από τον Ορφέα, την ίδια στιγμή που ο τελευταίος δείχνει να καταρρέει ψυχολογικά.

Η Άννα ψάχνει να βρει δικαιολογίες για τη συμπεριφορά του Αλέξανδρου, κάνοντάς τον να υποφέρει ακόμη περισσότερο. Ο Αλέξανδρος -κομμένος στα δύο- προσπαθεί από τη μια να πείσει την Άννα, κι από την άλλη μέσα του υποφέρει για την απόφασή του. Υποχρεώνεται να αποκαλύψει στην Άννα ότι –δήθεν- τα έχει ξαναφτιάξει με την Όλγα. Εκείνη χάνει τη γη από τα πόδια της. Ο Ορφέας θέλοντας να πολεμήσει τους δαίμονές του, κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη. Ο Τόνυ μαθαίνει πως η Άννα χώρισε κι αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να την ξανακερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]