ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΤΗ ΖΩΝΗ
ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ . 

Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στην καθημερινή, αισθηματική κομεντί του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή», από την ερχόμενη εβδομάδα και βάζει τάξη στην ταραγμένη ζωή των ηρώων μας! Ή μήπως όχι; Ο Κώστας Αποστολάκης εμφανίζεται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 στον ρόλο του Τάσου Αυγερινού!


Ο Τάσος Αυγερινός είναι αστυνομικός της ασφάλειας. Αρρενωπός άντρας, με λαϊκές καταβολές. Στις προσωπικές του σχέσεις είναι πάντοτε ευγενικός και διακριτικός, ως και συνεσταλμένος. Είναι ικανός αστυνομικός που γνωρίζει την πιάτσα, με έντονο αίσθημα καθήκοντος. Όταν ο Διονύσης (Νίκος Αναγνωστόπουλος) και η Κική (Μάρω Χασιώτη) συλλαμβάνονται στην προσπάθειά τους να μάθουν τι συμβαίνει με την ανεξήγητη εγκυμοσύνη της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη), για καλή τους τύχη, ο Τάσος, ως αξιωματικός υπηρεσίας, τους βοηθάει να γλυτώσουν τα χειρότερα! Εκεί ,όμως, θα ξανασυναντηθεί τυχαία και με τη Σοφία (Τζένη Μπότση) με την οποία πήγαινε στο ίδιο σχολείο στη Μάνη και σταδιακά θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη, φιλική σχέση μαζί της!

Στο μεταξύ ο Άρης (Αποστόλης Τότσικας) αναθέτει τη θέση του αντιπροέδρου στον Θωμά (Αλέξανδρος Τρανουλίδης) αλλά εκείνος αρνείται, και οι δύο άντρες έρχονται σε σύγκρουση. Ο Διονύσης και η Κική επιστρέφουν σπίτι μετά την απόσυρση της μήνυσης, αλλά η Θάλεια (Φαίη Βέβη) απογοητευμένη μαζί του, του ζητάει να χωρίσουν. Ο Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης) κάνει πλέον ξεκάθαρο στη Ζωή ότι θέλει να είναι μαζί της και η Ζωή αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 κρατάει τα πρωτεία στην τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν στη ζώνη μετάδοσής της, με μερίδιο 19,9% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]