Συνεργασία ψάχνει ο ΣΚΑΪ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αν και αρκετοί πιστεύουν ότι αυτοί που θα ενδιαφερθούν δεν θα είναι περισσότεροι από επτά οπότε δεν θα γίνει δημοπρασία με τους ενδιαφερόμενους να πληρώσουν το τίμημα των 35 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ορίσει το ΕΣΡ, εντούτοις στο παρασκήνιο ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό πως θα υπάρξουν νέοι «παίκτες» και έτσι αυτοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα είναι περισσότεροι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί δημοπρασία.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει όσοι συμμετέχουν να πάνε με αρκετά χρήματα στην «τσέπη» προκειμένου να αποσπάσουν μία από τις πολυπόθητες άδειες. Έντονο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ότι αντιμετωπίζει το κανάλι του Φαλήρου που λόγω της συνεργασίας του με την τούρκικη εταιρεία «Acun Medya» μπορεί να βλέπει το «ταμείο» της τηλεθέασής του να σημειώνει κέρδος αλλά δεν υπάρχει η ίδια υψηλή αντιστοιχία και στο ταμείο. Σύμφωνα δε με πληροφορίες υπάρχουν ακόμα ανεξόφλητες υποχρεώσεις του σταθμού σε ξένες εταιρείες, εκτός από αυτές στην τούρκικη, με αποτέλεσμα όπως λέγεται να προσπαθούν να βρουν συνεργάτες επενδυτές.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες στο κανάλι του Φαλήρου φαίνεται να μελετάται συνεργασία με τον τούρκο επιχειρηματία Acun Ilicali, αφού προσπάθεια που έγινε με άλλον επιχειρηματία δεν είχε θετικά αποτελέσματα καθώς τους έκανε σαφές ότι θα διεκδικήσει άδεια μόνος του και όχι με άλλους. Στο σημείο δε αυτό αξίζει να αναφέρω ότι υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού πρόκειται τις επόμενες ημέρες να συναντηθούν με τον τούρκο επιχειρηματία και η συνάντηση αυτή δεν έχει ως κύριο σκοπό την έως τώρα συνεργασία τηλεοπτικού σταθμού και εταιρείας παραγωγής, αλλά λέγεται ότι θα τεθεί και θέμα μετοχικής συνεργασίας.

Βέβαια, εκτός από τον ΣΚΑΪ συνεργάτες-επενδυτές λέγεται ότι αναζητά κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός, αλλά φαίνεται ότι σε αυτή την περίπτωση βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία για να διεκδικήσουν μαζί μία από τις καινούργιες άδειες…!

newsit-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !