Τελευταία εξέλιξη: Ο μυστηριώδης ρόλος γυναίκας στην εξαφάνιση της Μαντλίν

Unknown
0

Στα ίχνη μιας γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κρατά το μυστικό της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν εδώ και μία δεκαετία την υπόθεση.


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι ειδικοί ερευνητές έλαβαν έξτρα χρηματοδότηση, καθώς η συγκεκριμένη μάρτυρας φαίνεται ότι έχει πληροφορίες που μπορεί να δώσουν λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν από πορτογαλικό θέρετρο στην Praia da Luz το 2007.


Η γυναίκα, που σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία, κατοικεί τώρα στην ανατολική Ευρώπη, την περίοδο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν από το θέρετρο, ζούσε σε κατοικία πολύ κοντά στην Praia da Luz. Ωστόσο, έφυγε από την Πορτογαλία, όταν πέθανε ο σύζυγός της.

«Μπορεί να άκουσε κάτι ή να είδε. Ό,τι πληροφορία και αν έχει μπορεί να είναι πολύ σημαντική για την υπόθεση. Καλό θα είναι να επικοινωνήσει μαζί μας, δεν έχει να φοβάται τίποτα», λέει πηγή κοντά στην αστυνομία.

Η αστυνομία εξακολουθεί να πιστεύει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Sun, ότι η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ληστείας, που πήγε στραβά.

newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !