Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε, το πρωί της Τρίτης, στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, Happy Day, παίρνοντας πρώτη φορά θέση στις δηλώσεις του συντρόφου της. Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη από την έκταση που πήρε το θέμα από τους δημοσιογράφους, ήθελε να δικαιολογήσει την στάση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

«Είναι πολύ ντροπαλός και είναι αρχή ακόμα, έχοντας να αντιμετωπίσει αυτό το κομμάτι της δουλειάς. Μέχρι πρότινος έξω από τις πρεμιέρες του, δεν είχε κάμερες γιατί δεν ήταν κανείς εκεί. Μου φαίνεται πολύ λογικό που είπε αυτά τα λόγια. Δεν του αρέσει πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ για την δήλωση του συντρόφου της «Ποια Μαίρη;» συμπλήρωσε: «Είναι ένας τρόπος να αποφύγεις τα πράγματα που σε ενοχλούν στην αρχή, που δεν ξέρεις ακριβώς ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να το κάνεις αυτό».

Παράλληλα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», μέσα από τις δηλώσεις του ίσως να έδειξε ένα πρόσωπο που δεν τον εκπροσωπεί, η παρουσιάστρια τόνισε: «Έχω υπάρξει πολλά χρόνια στην τηλεόραση για να ξέρω και τι είναι μοντάζ και τι θα ειπωθεί την επόμενη μέρα σε πρωινή εκπομπή. Ένας μπορεί να πει ότι έχει πάρει ψηλά τον αμανέ και ο άλλος ότι είναι καλό παιδί. Έχω κάνει πολλά χρόνια αυτό το σπορ, για να βρεθώ απέναντι από την τηλεόραση και να αισθανθώ κάτι. Εκείνος ξέρει μέχρι στιγμής, ότι για να αποφύγεις κάτι, απαντάς κάτι άλλο».

Δείτε τις δηλώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]