Σήμερα βρίσκεται σε μία πετυχημένη, ωστόσο "θυμάται" μία κακή συνεργασία του πριν λίγα χρόνια...


Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι ο pastry chef της εκπομπής «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, τον πρωτοείδαμε στην εκπομπή «Καλημερούδια» με την Ντορέττα Παπαδήμητριου, μια συνεργασία για την οποία μετάνιωσε.

Συγκεκριμένα είπε στο People: «Την περίοδο που συνεργάστηκα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ήμουν σε μια όχι και τόσο καλή φάση της ζωής μου. Η ομάδα δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία σε πρωινό πρόγραμμα και θυμάμαι πως τότε υπήρχε έντονο άγχος σε όλους μας. Μετάνιωσα για τη συγκεκριμένη συνεργασία, γιατί ήθελα να ήμουν τέλειος και στη συγκεκριμένη περίοδο δεν μπορούσα να τα δώσω όλα. Δεν σου κρύβω πως έχω ματαιοδοξία και θέλω να βγαίνω στην τηλεόραση, αλλά εκείνη την εποχή δεν έπρεπε».

Μετά από ένα διαζύγιο, νιώθει ότι τώρα μπορεί να είναι καλά: «Μπορώ να πω με σιγουριά πως τους τελευταίους μήνες διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Με την κορούλα μου, που είναι τριών ετών, έχουμε εξαιρετική επαφή και περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, έχω καταφέρει να κάνω τις συνεργασίες που ήθελα.», καταλήγει ο ζαχαροπλάστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]