Συμφέρει τον Μαυρίδη να γίνει ο νέος Ντάνος;

Χρηστος Γ
1
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποτελεί αναμφίβολα το πρόσωπο που συγκεντρώνει την περισσότερη προβολή στο Nomads. Το μοντάζ της παραγωγής ενορχηστρώνει ιδανικά το προφίλ του νέου... Ντάνου.Στην περίπτωση ,ωστόσο, του Μαυρίδη, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Μιλάμε για ένα άτομο αρκετά δημοφιλές στο διαδίκτυο και τα social media, ( ειδικά στο hipsteriko target group) που αποστρέφεται την Εκκλησία, κανιβάλιζε τέτοια shows και πάντα έβγαζε ένα προφίλ ελευθεριότητας.
Σε μια παραγωγή που το 80% του τηλεοπτικού αποτελέσματος είναι μονταρισμένο και προαποφασισμένο, συμφέρει τον γνωστό tatoo man το προφίλ του ευσυγκίνητου, αδέκαστου ατόμου που τα παίρνει όλα σοβαρά; Κι αν αυτό το προσωπείο τον πάει μέχρι.... τελικό, θα τον ευνοήσει στις επιχειρήσεις του; Μην ξεχνάμε πως ο Ντάνος ήταν ένα παιδί μη αστικής φιλοσοφίας, που φιλούσε τα κομποσχοίνια 20 φορές την ημέρα και βιοποριζόταν δύσκολα...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και να συμπληρώσω ότι ο Ντάνος δεν έκλαιγε. Ούτε γκρίνιαξε όταν έπαιξε μόνος εναντίον όλων. Αντίθετα πείσμωσε και τους κέρδισε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !