Ό,τι έγινε στη δίκη για την υπόθεση Μενεγάκη-Ιακωβίδου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
 Το πρωινό της Τετάρτης εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Ελένης Μενεγάκη κατά της πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφου, Τάνιας Ιακωβίδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», Ελένη εκπροσωπήθηκε από τον επί χρόνια δικηγόρο της, Νίκο Αγαπηνό, ενώ από την πλευρά της δημοσιογράφου εμφανίστηκε μόνο ο σύζυγός της. Για τον λόγο αυτό, η ίδια δεν κατάφερε τελικά να εκπροσωπηθεί.

«Δεν υπάρχει συναίνεση για να λυθεί το πρόβλημα εξωδίκως, αυτό βλέπω… Ο δικηγόρος της γυναίκας μου, ο κ. Καπερνάρος, βρίσκεται σε άλλη αίθουσα. Ζητούμε αναβολή», ακούστηκε δια στόματος του συζύγου της Ιακωβίδου, με το αίτημά του να μη γίνεται δεκτό, καθώς σε πολιτικά δικαστήρια ο διάδικος μπορεί να εκπροσωπηθεί μόνο από δικηγόρο.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο στόχαστρο της παρουσιάστριας του ALPHA μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στις 15 Ιουλίου του 2017 όπου μίλησε για τη Μενεγάκη με διόλου κολακευτικά λόγια, με αναφορές κυρίως στη συμπεριφορά της Ελένης προς τους συνεργάτες της.

Ως απάντηση, η Μενεγάκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ιακωβίδου, υποστηρίζοντας πως όσα ειπώθηκαν έβλαψαν τόσο την ίδια όσο και τη μεσημεριανή της εκπομπή στον ALPHA.

Παρότι ο κ. Αγαπηνός, πρότεινε να ζητήσει εκείνος αναβολή, αρκεί να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από την έδρα που θα απαγορεύει στη δημοσιογράφο να αναφερθεί ξανά στο όνομα της παρουσιάστριας, ούτε αυτό το αίτημα έγινε δεκτό.

Πρώτος κατέθεσε ο μάρτυρας και παραγωγός της Ελένης Μενεγάκη, Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν:

«Αυτά που ακούστηκαν ήταν βαριά. Φάνηκαν και οι συντελεστές της εκπομπής που τη φιλοξενούν να αιφνιδιάζονται. Θεωρώ ότι ξέφυγε. Μίλησε για… στυμμένες λεμονόκουπες και έκανε χαρακτηρισμούς. Έθιξε την Ελένη Μενεγάκη. Εμένα, ως παραγωγός που είμαι, μου προκαλείς πρόβλημα. Φανταστείτε τον επόμενο που ήθελα να κλείσω. Να μου ζητάει ρήτρες για να μην τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα», είπε o ίδιος με τον διάλογο που ακολούθησε να έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Στη συνέχεια, η κυρία Ιακωβίδου έκανε κάποια κίνηση;

Μάρτυρας: Δεν την πήρε κάποιο τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για τον οποίο έγινε και το σχόλιο, παραμένει στο μισθολόγιο της εκπομπής. Δεν πετάχτηκε. Έχει άλλη εργασία μέσα στον σταθμό. Κατά την εκτίμησή μου, ήταν τραγική η τοποθέτηση αυτή της κυρίας Ιακωβίδου.

Δικηγόρος: Χαρακτηρίστηκε η Μενεγάκη «παρτάκιας», «killer» και «ανήθικη επαγγελματικά»;

Μάρτυρας: Ναι, βεβαίως. Και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ήταν παγωμένοι.

Πρόεδρος: Μόνη της επανερχόταν ή την τσιγκλούσε κάποιος;

Σύζυγος Ιακωβίδου: Αυτά γίνονται πίσω από την κάμερα.

Πρόεδρος: Δεν ακούγεστε κύριε… Μπροστά στην κάμερα, λέμε.

Μάρτυρας: Μπροστά δεν φαινόταν.

Μετά τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας, πάντως, ο σύζυγος της Ιακωβίδου θέλησε καταστήσει σαφές πως η ίδια δεν είχε πρόθεση να… προσβάλλει.

«Ξέρετε, προσπαθούσε να εκπροσωπήσει τους άνεργους δημοσιογράφους. Η σύζυγός μου μπορεί να κάνει γραπτή δήλωση ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει κανέναν», δήλωσε, με το τέλος να μην έχει δοθεί ακόμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !