Η ηθοποιός, Πηνελόπη Πλάκα, που μέχρι και πέρσι βλέπαμε στους ''Συμμαθητές'' του ΑΝΤ1,
μιλά στο Mytv για τους ρόλους που έχει υποδυθεί, για τη Μυθοπλασία, αλλά και για το αν επιστρέψει φέτος στη μικρή οθόνη...

Φοβηθήκατε κάποια στιγμή ότι μπορεί να εγκλωβιστείτε σε ρόλους που θα υποδύεστε απλώς μία ωραία κοπέλα;  

Όχι, αυτό δεν με φοβίζει, γιατί ακόμα είμαι μικρή ηλικιακά. Είναι λογικό να μου προσφέρουν ρόλους ανάλογους της ηλικίας και της εμφάνισής μου. Βέβαια, υπάρχουν διαφορές, ανάλογα με τον ρόλο. Παρ' όλα αυτά, μου αρέσει να εξελίσσομαι και να ξετυλίγω κι άλλα πράγματα πάνω στην υποκριτική. Να προχωράω. Μου αρέσουν οι απαιτητικοί ρόλοι και εύχομαι στην πορεία να υποδυθώ και διαφορετικά πράγματα, όσο ωριμάζω υποκριτικά, θέλω να μου δίνονται ευκαιρίες για να εξελίσσομαι.  

Θα σας ξαναδούμε στην τηλεόραση φέτος;  

Ίσως... Συζητήσεις, άλλωστε, γίνονται συνέχεια, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι.  

Πώς νιώθετε φέτος που δεν συμμετέχετε στην τηλεόραση από την αρχή της σεζόν και πώς σας φαίνεται η διαμόρφωσή της;  

Μου αρέσει που δεν συμμετέχω από την αρχή της σεζόν, γιατί μου δόθηκαν η ευκαιρία και ο χρόνος να εξελίξω κάποια πράγματα σχετι­κά με τη δουλειά μου, όπως τον χορό, το τραγούδι... Να πάω λίγο πιο μπροστά. Λοιπόν, μου αρέσει πάρα πολύ όπως έχει διαμορφωθεί φέτος η τηλεόραση, γιατί κάποια κανάλια αποφάσισαν να κάνουν σίριαλ και διαπιστώνω ότι αυτά, από άποψη τηλεθέασης, στέκονται πολύ καλά και πολλές φορές κερδίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ακό­μη και όταν παίζουν απέναντι σε ριάλιτι. Θεωρώ ότι θα γίνει αυτός ο κύκλος των ριάλιτι και θα κλείσει, ενώ η μυθοπλασία ποτέ δεν θα πεθάνει, ακόμη κι αν αυτήν τη στιγμή μπορεί να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]