Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν πιέζω ποτέ κανέναν να μου μιλήσει για την προσωπική του ζωή»

Unknown
0

Έχει σκεφτεί ποτέ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αν δεν εργαζόταν στην τηλεόραση; Σε τι άλλο είναι καλός;


«Μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Δεν με άφησε όμως ο πατέρας μου. Σήμερα θα έκανα σίγουρα κάτι που θα είχε σχέση με τον κόσμο. Η επαφή με τον κόσμο με γεμίζει. Πιστεύω ότι θα ήμουν ένας πολύ καλός σερβιτόρος. Την αγαπάω τη δουλειά αυτή, την έκανα αρκετές φορές και μου αρέσει να προσπαθώ να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένοι όταν θέλουν να απολαύσουν ένα γεύμα. Γενικά αγαπώ ό,τι έχει να κάνει με την επαφή και την επικοινωνία με τον κόσμο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Ενώ στις εκπομπές σας -στα talk shows που έχετε παρουσιάσει εννοώ- θέλετε οι καλεσμένοι σας να μιλούν εκ βαθέων για την προσωπική ζωή και την ιδιώτευση τους, εσείς δεν συνηθίζετε να παραχωρείτε συνεντεύξεις ή να μιλάτε για την ιδιωτική ζωή σας. Εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί.

«Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος σε αυτό. Δεν πιέζω ποτέ κανέναν να μου μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Μπορεί να τον ρωτήσω, αλλά αν η απάντηση είναι αρνητική ή μου ζητηθεί από πριν να μην αναφέρω κάτι που αφορά στην οικογένεια του ή το παιδί του είναι το πρώτο πράγμα που σέβομαι. Το 'χουνε παρακάνει κάποιοι στον βωμό λίγο παραπάνω φύλλων ενός περιοδικού να σπιλώνουν οικογένειες. Ευτυχώς υπάρχουν και δημοσιογράφοι και περιοδικά που σέβονται, και αυτό μ' ευχαριστεί. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, και ως επί το πλείστον ανήλικα, πρέπει κάθε λέξη που θα γραφτεί να φιλτράρεται χίλιες φορές.»

-Πολλές φορές σας έχουν ψέξει ότι περνάτε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ πολιτικής ορθότητας και λαϊκισμού στις εκπομπές σας. Εσείς το αντιλαμβάνεστε; Το συμμερίζεστε ή το αντικρούετε;

«Αφήστε τους να λένε. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει πώς, πότε, γιατί και με ποιον τρόπο λες κάτι.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !