Η ηθοποιός ,Εβελίνα Παπούλια, μιλά για την ηρωίδα που υποδύεται στο ''Τατουάζ'', την εξέλιξη
αλλά και για το αν είναι ευχαριστημένη με τη νέα αυτή συνεργασία...

Η Βέρα ερωτεύεται βαθιά τον Θεοχάρη;  

«Είναι ήπιος χαρακτήρας και ξέρει τι ζητά από τη ζωή της. Ακόμη και στα δύσκολα είναι θετικά διακείμενη. Έχει ένα παιδί μ£ τον Θεοχάρη. Είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Τρέφει αγάπη και για την Αμαλία. Κάποια στιγμή έγιναν οικογενειακοί φίλοι, λόγω της Άννας, που ήταν, ως χορεύτρια, ένα ταλαντούχο παιδί. Αυτή η κατάσταση της δημιουργεί το συναίσθημα ότι είναι υπεύθυνη για όλα και έχει την ευθύνη των πάντων».

Η Αμαλία είναι σε κώμα οκτώ χρόνια;  

«Και ο Θεοχάρης με τη Βέρα πέρασαν μαζί αυτόν τον Γολγοθά. Αυτή η τραγική συνθήκη τους έφερε κοντά. Η Αμαλία είναι ο συνδετικός κρίκος. Στο μέλλον δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Τι να υποθέσουμε;  

«Ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στην εξέλιξη. Είναι δύο δυνατές γυναίκες. Με πολύ καλές προθέσεις».

Νιώθετε ικανοποίηση από τη νέα τηλεοπτική σας συνεργασία;  

«Είμαι ερωτευμένη με τον ρόλο. Νιώθω ευτυχία που το κάνω, καθώς είναι πολύ κοντά στην ιδιοσυγκρασία μου. Μου αρέσει η πλοκή και φυσικά η σκηνοθεσία».

Θα σας δούμε επί σκηνής;  

«Είχα κλείσει συνεργασία αλλά μπλόκαρε από την Αμερική, καθώς ελαττώθηκε το καστ. Μέχρι στιγμής έχω τέσσερις προτάσεις, αλλά δεν έχω κατασταλάξει. Είναι πολύ έντονοι και οι χρόνοι στο γύρισμα».

Κλασική αξία είναι πλέον οι «Δύο ξένοι»;  

«Το Α και το Ω για μένα είναι η δουλειά μου να αγγίζει τον κόσμο. Έχει αγαπηθεί τόσο πολύ αυτή η σειρά και οι ρόλοι, ακόμη και από γενιές που δεν την είχαν δει αρχικά. Μόνο ευτυχισμένο μπορεί να σε κάνει το γεγονός ότι έχεις μια τέτοια επιτυχία στο βιογραφικό σου, που θεωρείται κλασική».

Τηλεθεατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]