Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χθες, απήλαυσαν το γιο τους, Γιάννη στην πρώτη του παρέλαση.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την ώρα που περνούσε από μπροστά του ο Γιάννης. Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί από τους διαδικτυακούς του φίλους, έσπευσαν να γράψουν τα δικά τους σχόλια κάτω από το βίντεο.

Ωστόσο, μια από τις διαδικτυακές του φίλες, έκανε ένα όχι και τόσο θετικό σχόλιο, καθώς έγραψε: “Εεεεεεεε δεν το λες και παρέλαση αυτό… αλλού τα χέρια, αλλού ο ρυθμός…”! Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας διαβάζοντας το εν λόγω σχόλιο, θέλησε να πάρει θέση και να απαντήσει.

Έτσι, έγραψε φανερά ενοχλημένος: “Προς κομπλεξικούς: δεν πρόκειται για στρατιωτική παρέλαση. Χαλαρό περπάτημα για να χαρούν τα μικρά παιδάκια, χωρίς καμία πρόβα. Τα παιδιά πρέπει να γίνουν ελεύθεροι σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι ρομποτάκια. Αφού δεν καταργούνται οι μαθητικές παρελάσεις τουλάχιστον ας τους δίνουμε την βαρύτητα που τους αρμόζει. Τιμή σ αυτούς που πολέμησαν και χαρά γι αυτούς που συμμετέχουν”.

Δείτε το σχόλιο του παρουσιαστή:


1 σχόλιο:

Αν εχεις ιδεες είπε...

Έχει δίκιο ο άνθρωπος.Και Ρυθμό να μην είχε το παιδί ποια είναι η κοπελιά/κυρία που θα κρίνει το ανήλικο;Της περίσσευε κακία μου φαίνεται.

Bottom Ad [Post Page]