Στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 ,Κάτι χωρισμένα παλληκάρια, μέσα σε άλλους πρωταγωνιστούν και οι Μάριος Αθανασίου-Μαρία Σολωμού, δυο πρώην σύζυγοι που και στη σειρά υποδύονται ένα
πρώην ζευγάρι. Η ηθοποιός μιλά στο Τηλέραμα γι' αυτή τη σύμπτωση αλλά και για τον ρόλο της...

Η Κατερίνα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Πέτρο...  

«Όταν την παρατάει, αυτή δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα. Τον διεκδικεί με έναν τρόπο που δεν... έχει πιο πολύ! Θα τον παρακαλέσει, θα κλάψει, θα... ξεμαλλιάσει μια κοπέλα που τον φλερτάρει. Και φυσικά θα αρχίσει τις ίντριγκες. Δηλαδή πράγματα που βαθιά μέσα μας όλες έχουμε σκεφτεί. Μόνο που εκείνη τολμάει και τα κάνει, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Είναι αξιοθαύμαστη!».

Τον θέλει από εγωισμό ή επειδή τον αγαπά;  

«Σε πρώτο επίπεδο φαίνεται το τεράστιο "εγώ" της. Όσο εξελίσσεται η σειρά ,όμως, τη βλέπουμε να παραδέχεται ότι τον αγαπάει. Εξάλλου αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν σεξουαλικά ενεργοί, δεν τους είχε "τελειώσει" η σχέση. Απλώς είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, δύο άλλοι "κόσμοι"».

Πάντως το κωμικό στοιχείο είναι ότι είστε δύο πρώην που υποδύονται τους πρώην!  

«Ναι, είναι πολύ αστείο, γιατί πρώτη φορά τσακωνόμαστε και φωνάζουμε έτσι ο ένας στον άλλον».

Διατηρείτε μια πολύ καλή σχέση με τον Μάριο Αθανασίου, κάτι που δεν είναι αυτονόητο για πολλά ζευγάρια. Το μυστικό είναι ο σεβασμός;  

«Υπάρχει ένα παιδί και για μένα εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Δεν φταίει σε τίποτα να γίνει "μπαλάκι". Πραγματικά με ξεπερνάει όταν βάζουν λόγια στο παιδί τους ο ένας για τον άλλον. Το θεωρώ αδιανόητο. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει πληγωθεί το "εγώ" σου, να νιώθεις προδομένος, να θες να σκοτώσεις τον πρώην σου. Παρ' όλα αυτά, σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά, πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, δεν γίνεται αλλιώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]