Έξαλλος ο Σεφερλής με θεατές που βιντεοσκοπούσαν την παράστασή του

Unknown
1

Εκτός εαυτού ο Μάρκος Σεφερλής με θεατές της παράστασής του στην Κύπρο.


Πρώτη φορά ο κωμικός ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού επί σκηνής και αφορμή γι' αυτό στάθηκε η παράνομη βιντεοσκόπηση του έργου από θεατές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το περιστατικό σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso συνέβη το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης «Άλλος για Survivor». Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξαφνιάστηκαν με τον εκνευρισμό του πρωταγωνιστή, κυρίως όμως με το θράσος των «δραστών», που δεν συμμορφώνονταν με τις -επαναλαμβανόμενες- συστάσεις του από τη σκηνή.

Ο Μάρκος Σεφερλής από τα πρώτα λεπτά που ανέβηκε στο σανίδι εντόπισε κάποιους ανάμεσα στο κοινό που μαγνητοσκοπούσαν τη σατιρική παράσταση. Τότε προέβη σε μια ευγενική ανακοίνωση, λέγοντας πως απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε μετάδοση στα social media.

Ωστόσο οι «παραβάτες» δεν συμμορφώθηκαν ούτε στην πρώτη ούτε και στις επόμενες εκκλήσεις του θιασάρχη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να... εκραγεί και να διακόψει τη ροή του έργου, φανερά εκνευρισμένος.

Την ίδια στιγμή οι συμπρωταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων είναι και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά, ανέλαβαν ρόλο... πυροσβεστών, προκειμένου να τον ηρεμήσουν, ενώ κάποιοι θεατές -μετά την έκρηξη του πρωταγωνιστή- αποχώρησαν προτού εκείνος και οι συνεργάτες του βγουν στη σκηνή για την υπόκλιση του φινάλε.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για ένα δύο λεπτάκια που θα έγραφαν ο κακός χαμός έγινε...
    Στα θέατρα ξέρω ότι βγάζουν ανακοίνωση πριν αρχίσει η παράσταση και παρόλα αυτά ορισμένοι γράφουν με τα κινητά.Εκεί μπορεί να μην έκαναν ανακοίνωση και γι'αυτό έγινε ότι έγινε!
    Είχα δει κι εγώ αρκετούς στην Αθήνα να γράφουν με τα κινητά τους στα κρυφά όταν είχα πάει και τον είδα και δεν είχε γίνει τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !