Χθες, στις 24.00, το ολοκαίνουργιο τοκ σόου του ΑΝΤ1 ,''Late Night'' ,με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε πρεμιέρα, κι από ό,τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen, έκανε εντυπωσιακή είσοδο. Η τηλεκριτικός, Αφροδίτη Γραμμέλη, που είναι στην ομάδα του νέου αυτού βραδινού προγράμματος ,
θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα ,μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook,μετά την πρεμιέρα τους. Ευχαρίστησε, λοιπόν, το κοινό για την αγάπη που εισέπραξε και τόνισε πως τα όποια λάθη θα φροντίσουν να διορθωθούν καθώς ακόμη έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Μάλιστα, κάνοντας χιούμορ, έγραψε πως από την επόμενη εβδομάδα θα είναι λιγότερο...ξινή!

Δείτε τι έγραψε:

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για όλη αυτή την αγάπη που εισέπραξα με αφορμή την τηλεοπτική «βουτιά». Επειδή πάντα ήμουν αυστηρή με τους άλλους θα είμαι αυστηρότερη με τα του οίκου μας. Κρατάμε τα καλά και προσπαθούμε να διορθώσουμε λάθη, αστοχίες, και κάποια όχι και τόσο επιτυχημένα σημεία. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, δεν είναι εύκολο αλλά θέλει δουλειά. Καλοδεχούμενη φυσικά κάθε κριτική, δεν χρειάζεται να τα λέμε αυτά 😜 Ευχαριστώ από καρδιάς! 

Υ. Γ.: Υπόσχομαι την επόμενη εβδομάδα να χαμογελάω και να μην κουκουλώνομαι ως τον λαιμό 😂😂 Θα είμαι λιγότερο ξινή, promise!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]