Φανή Γεωργακοπούλου:Τα δοκιμαστικά για την 'Παρθένα' και ο ρόλος της στο σίριαλ...

0

Μπορεί στη σειρά του ΑΝΤ1 ,«Παρθένα Ζωή», να μην υποδύεται έναν από τους βασικούς χαρακτήρες, έχει ,όμως, ρόλο-κλειδί που θα βοηθήσει στην εξέλιξη της πλοκής! Ο λόγος για τη
Φανή Γεωργακοπούλου, τη νεαρή ηθοποιό που υποδύεται τη Φοίβη Χαλκιά, τη μία από τις δύο κολλητές της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη) από τη γειτονιά, η οποία δουλεύει στην εταιρεία του Άρη (Αποστόλης Τότσικας) ως γραμματέας του...

«Είναι ένα απλό κορίτσι που δεν το ενδιαφέρει η καριέρα. Είναι αγχωτική, νευρική, και τα θέλει όλα στην εντέλεια», αναφέρει, μιλώντας για την ηρωίδα της, στην εφημερίδα, «Espresso», και την Τεριάννα Παππά, η νεαρή ηθοποιός ,και προσθέτει: «Ήταν ρομαντική, αλλά δυστυχώς τη μέρα του γάμου της όλα άλλαξαν. Πήγε, όμως, όπως είδατε, στην εκκλησία και έγινε χαμός. Την απάτησε ο σύντροφός της και είδε πια τη ζωή της διαφορετικά, ψάχνοντας κάπου να ακουμπήσει».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας η Φανή αποκαλύπτει και τι θα δούμε προσεχώς όσον αφορά τον ρόλο της... 

«Εγώ είμαι προβληματισμένη μετά τον χωρισμό με τον παρ’ ολίγον άντρα μου και αρκετά στεναχωρημένη και χαμένη, θα έλεγα. Ωστόσο, θα γίνει κάτι ωραίο στη ζωή μου, το οποίο όμως θα με φέρει σε αντιπαράθεση τόσο με τις φίλες μου όσο και με τον ίδιο μου τον εαυτό».

Η ηθοποιός, που έχει παίξει σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε μουσικό σόου με τους 'Άγαμους Θύτες', καθώς και στις τελετές αφής και παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας ως ιέρεια, πήγε τέσσερις φορές για κάστινγκ στη σειρά του ΑΝΤ1, και, όταν τελικά την προσέλαβαν, δεν το πίστευε! 

«Έκανα δοκιμαστικό για τη Φοίβη, αλλά και για άλλους ρόλους. Το είχα πει μόνο στη μαμά μου, σε κανέναν άλλον, και της ζήτησα μάλιστα να μην το πει στον μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ ενθουσιώδης και θα το έλεγε παντού. Όταν έκλεισε η δουλειά, επειδή είναι η πρώτη μου στην τηλεόραση, φοβήθηκα λίγο γιατί δεν ήξερα αν μπορώ να το διαχειριστώ» ,εξηγεί.

Και πράγματι, η δουλειά στην τηλεόραση είναι απαιτητική, καθώς τα γυρίσματα είναι καθημερινά και 10ωρα! «Περνάμε όμως τόσο ωραία!», μας λέει και συνεχίζει: «Έχω απίστευτη ενέργεια και χαρά και πάω με πολλή όρεξη για γύρισμα. Οι σκηνοθέτες νιώθω ότι με εμπιστεύονται και η αλήθεια είναι πως νιώθω άνετα σε αυτή τη δουλειά, αν και το θέατρο μου λείπει πολύ».

Η Φανή, η οποία εκτός από τις θεατρικές σπουδές της είναι και πτυχιούχος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους γονείς της που τη στηρίζουν σε κάθε επιλογή της...

 «Ο μπαμπάς μου χαίρεται πολύ με αυτή τη σειρά και η μαμά μου το ίδιο. Ειδικά ο μπαμπάς μου φεύγει από τις 7 παρά 10 από τη δουλειά του, για να είναι σπίτι στις 7 και να παρακολουθήσει τη σειρά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !