Ο Κώστας Βουτσάς μπαίνει στο ΣΟΪ ΣΟΥ...

0

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συντελεστές της σειράς του Alpha ,«Το σόι σου», όταν στο πλατό εμφανίστηκε ο Κώστας Βουτσάς! Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου μπήκε στον χώρο όπου γινόταν το γύρισμα με το ίδιο κέφι και την ίδια ζωντάνια που έχει όταν ανεβαίνει
στο θεατρικό σανίδι...

«Είναι πολύ ωραίος ρόλος και χάρηκα πολύ που μου πρότειναν να παίξω σε αυτό το σίριαλ γιατί το παρακολουθώ. Αυτό και τη “Μουρμούρα”», δήλωσε στην ''Espresso'' ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος κάνει μια guest εμφάνιση στο επεισόδιο με τίτλο, «Έρχεται ο παππούς. Στοπ», το οποίο θα προβληθεί την Πέμπτη στις 21.00.

Σύμφωνα με το σενάριο, η είδηση ότι ο αδελφός του πατέρα της Χαρούλας (Ρένια Λουιζίδου), που την έχει μεγαλώσει και την έχει βαφτίσει, ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη-έκπληξη από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα ,σημαίνει... συναγερμό στο Χαμπέικο, μια και ο παππούς είναι γνωστός για τις παραξενιές του, αλλά και για την αντιπάθειά του προς τον Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος). Και ενώ η Χαρούλα είναι ενθουσιασμένη με την άφιξή του, παρότι, όταν παντρεύτηκε τον Βαγγέλη, την αποκλήρωσε, τα παιδιά το βλέπουν ως μια ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις τους μαζί του, με την προοπτική ότι μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα σχετικά με την κληρονομιά.

Ο παππούς, όμως, έρχεται αποφασισμένος και εκεί είναι που αρχίζουν όλα...
«Στη σειρά παίζουν πολύ καλοί ηθοποιοί και η σκηνοθεσία είναι άψογη. Είναι χαρά μου που συμμετείχα» ,μας λέει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι στο τέλος θα είναι καλός με τον Χαμπέα!

Όταν τον ρωτήσαμε πώς τον υποδέχτηκαν οι ηθοποιοί στο γύρισμα, η απάντηση ήταν αυτή που περιμέναμε...
«Με σεβασμό, γιατί εγώ και στο θέατρο και στον κινηματογράφο ποτέ δεν έλεγα εγώ, αλλά εμείς»,μας εξηγεί και συνεχίζει: «Μου είχαν προτείνει να κάνω guest και σε ένα άλλο σίριαλ, αλλά είχα αρνηθεί. Όταν όμως μου έκαναν τη συγκεκριμένη πρόταση, είπα αμέσως “ ναι” και θα ήταν χαρά μου να με ξαναφωνάξουν».

Πράγματι, οι πληροφορίες από την παραγωγή λένε ότι η συνεργασία με τον Κώστα Βουτσά ήταν τόσο καλή, που σκέφτονται να επαναφέρουν τον ρόλο του θείου από τη Θεσσαλονίκη και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σεζόν.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Βαγγέλη Χαμπέα, μας μίλησε για τον... ιδιότροπο «νονό της γυναίκας του» με τα καλύτερα λόγια...

«Είναι ευτυχία να δουλεύεις με τον Κώστα Βουτσά, γιατί είναι ευγενής και ακομπλεξάριστος. Τα γυρίσματα δεν ήταν για μια μέρα, αλλά εκείνος δούλευε ακούραστα από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Ο Κώστας είναι το κάτι άλλο! Έχουμε δουλέψει και στο παρελθόν μαζί» ,αναφέρει ο ηθοποιός στην ''Espresso'' και μας αποκαλύπτει μια μελλοντική συνεργασία τους...

«Του έκανα πρόταση να συμμετέχει και σε μια ταινία που ετοιμάζω. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μόνος που προχώρησε από τα παιδιά του Φίνου, γιατί κινήθηκε και σε άλλα μονοπάτια, επειδή του άρεσε να δοκιμάζει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !