Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, χθες το βράδυ, για τα όσα ακουγόντουσαν για τη συμπεριφορά της την περίοδο που δούλευε στον Alpha και την εύνοια που είχε από τα στελέχη του καναλιού σχολιάστηκαν από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Κατερίνα Καραβάτου η οποία είχε συνεργαστεί το 2008 με την Κωνσταντίνα, στην εκπομπή, «Μες στην καλή χαρά», στον Alpha, σχολίασε έμμεσα τα όσα άκουσε. Αρχικά, η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Στη Φωλιά των Κου Κου», ανέφερε μια μαντινάδα που λέει «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις».

Ενώ μετά από ερώτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το ποια ήταν η σχέση των δυο γυναικών η Κατερίνα δήλωσε «Εγώ κρατάω μία θέση πάρα πολύ συγκεκριμένη σε όλους τους ανθρώπους που μου έχουν επιτεθεί μέχρι τώρα, και είναι δύο. Δεν υπάρχουν άλλοι. Δεν απαντώ ποτέ. Και όταν με έχουν ρωτήσει για αυτή τη χρονιά, έχω πει ότι έχω περάσει μια δύσκολη, περίεργη χρονιά, την οποία και άφησα πίσω μου, κρατώντας μέσα μου όλα αυτά που έπρεπε για να συνεχίσω πιο καλά, πιο δυναμικά, πιο όμορφα, πιο ήρεμα και πιο ήσυχα».

Πώς αντέδρασε ,όμως, ο Κρατερός Κατσούλης;

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]