Το νέο τηλεπαιχνίδι με την Σμαράγδα Καρύδη έρχεται στον Alpha!   


Η μπάντα δίνει τον ρυθμό. Το κοινό ψιθυρίζει τις νότες. Τρεις παίκτες βρίσκουν τα τραγούδια. Το «Νότα Μία» ξεκινά! Το νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι έρχεται στον Alpha με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. 

Καθημερινά, τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται σε ρεφρέν και… νότες. Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ!  

Ο πρωτότυπος τίτλος του παιχνιδιού είναι «Name that Tune» και ξεκίνησε το 1952, από το ραδιόφωνο του NBC. Μετά την επιτυχία του, τον επόμενο χρόνο, μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση. Από τότε έως σήμερα, παίζεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως, ενώ στο προσεχές μέλλον σχεδιάζεται να γίνει ακόμη και μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ. 

Το «Νότα Μία» παίζεται σε πέντε γύρους: «Πες τον τίτλο», «Μια λέξη μόνο», «Kazoo», «Διαλέχτε», «Δικό σου». Στους τρεις πρώτους συμμετέχουν όλοι οι παίκτες και κερδίζουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν. Στη συνέχεια, οι δύο καλύτεροι περνούν στους δύο επόμενους γύρους. Μόνο ένας φτάνει στον τελικό και διεκδικεί έως και 5.000 ευρώ.   Γιατί από τη μουσική βγαίνεις μόνο κερδισμένος! 

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 212 212 2273

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]