Ελένη Τσολάκη: Πόσο καιρό συζητούσε με τον Alpha για τηλεπαιχνίδι;

0

H Ελένη Τσολάκη ,που τη φετινή σεζόν έχει αναλάβει την παρουσίαση του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, Slam ,μιλά για το κόνσεπτ, τη διαδικασία, ενώ αποκαλύπτει και πόσο
καιρό συζητά με τον σταθμό για τηλεπαιχνίδι...

«Είναι ένα γρήγορο, νεανικό, εθιστικό θα μπορούσα να πω παιχνίδι, το οποίο δεν μετράει απαραίτητα τις γνώσεις των παικτών, αλλά βασίζεται στην παρατηρητικότητα, στην ταχύτητα και στη συγκέντρωση. Οι ερωτήσεις πολλά φορές κρύβουν παγίδες στον τρόπο διατύπωσης. Δεν χρειάζονται πανεπιστημιακές γνώσεις. Για μένα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον cocnept, θέλει διάβασμα και προετοιμασία. Και αυτό είναι και το δικό μου στοίχημα. Μετά από πολλά χρόνια φεύγω από τις live εκπομπές. Πάω σε κάτι διαφορετικό που έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο. Το βασικό είναι να εξελίσσεται το παιχνίδι και να καταλαβαίνουν και οι παίκτες τι συμβαίνει στο πλατό. Ανεβαίνει σε πολλά επίπεδα ο πήχης για μένα. Ξέρω ότι το λάθος μου πρέπει να το καλύψω εγώ, έχω μια μεγαλύτερη ευθύνη ως προς το να περάσει καλά ο κόσμος που θα δει την εκπομπή» .

«Μου άρεσε πολύ η ιδέα του τηλεπαιχνιδιού. Το συζητούσαμε κάνα δυο χρόνια στο κανάλι. Μου αρέσει η επαφή με τους ανθρώπους. Να βγαίνω από το καβούκι του star system και του όποιου lifestyle υπάρχει στη χώρα μας. Στη Θεσσαλονίκη θυμάμαι έπαιρνα ένα μικρόφωνο και έβγαινα έξω στον δρόμο για ρεπορτάζ. Χωρίς θέμα πολλές φορές».

Αυτά δήλωσε στο 'Πρώτο Θέμα'.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !