Ελένη Τσολάκη: Έτσι κατέληξαν με τον Alpha στο 'Slam'...

0

Η παρουσιάστρια του Alpha, Ελένη Τσολάκη, που από φέτος βρίσκεται στις οθόνες μας με κάτι διαφορετικό , μιλά για το πώς κατέληξαν στο να παρουσιάσει τo Slam αλλά και για το αν έχει άγχος
για το καινούργιο της βήμα....

Πώς προέκυψε η πρόταση για να παρουσιάσει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι;  

«Είμαι στο δυναμικό του Alpha αισίως εδώ και τέσσερα χρόνια. Σκεφτόμασταν από πέρυσι για κάτι ακόμη, που ενδεχομένως θα μπορούσε να έπαιζε συνδυαστικά και με το ''Happy Day''. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, είδαμε πολλά πράγματα και το "Slam" ήταν αυτό που μας βρήκε όλους σύμφωνους. Είναι ένα πολύ γρήγορο, νεανικό παιχνίδι, το οποίο δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις πανεπιστημιακές γνώσεις που μπορεί να έχει κάποιος, αλλά με τον τρόπο που σκέφτεται για να απαντήσεις στις ερωτήσεις-και αυτό το κάνει πολύ γοητευτικό. Εθίζεσαι, και, όταν το βλέπεις στην αρχή, θέλεις να παίξεις κι άλλο. Νομίζω πως για μένα, μετά το ''Happy Day'' που ήταν μια εκπομπή η οποία με καθιέρωσε στο μυαλό του κόσμου και μου έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά, το "Slam" είναι ένα σταθερό και καλό επόμενο βήμα».

Έχει άγχος για το νέο της ξεκίνημα;

«Έχω άγχος και οποιαδήποτε επιλογή και να έκανα θα με άγχωνε, γιατί είναι ένα μεγάλο, προσωπικό στοίχημα για μένα. Είναι ένα επόμενο βήμα. Το τηλεπαιχνίδι είναι κάτι που μου άρεσε πάντα. Δηλαδή, πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πολύ πριν να προκύψει το “Slam”, ότι θα με ενδιέφερε κάποια στιγμή να κάνω ένα παιχνίδι, γιατί μου αρέσει πολύ η επαφή με τον κόσμο. Μου αρέσει η διασκέδαση που μπορείς να προσφέρεις σε όποιον θα δει μια ώρα τηλεόραση. Είναι κάτι διαφορετικό».

Μytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !