Αλλαγή σκυτάλης στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου καθώς από σήμερα, νέος προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στη θέση του Θόδωρου Μιχόπουλου, αναλαμβάνει ο
αρθρογράφος της Αυγής - και παλαιότερα διευθυντής του Ριζοσπάστη, του Σκάι 100,3, των εφημερίδων, «Εξουσία» και «Εκτροπή» κ.α. - Θανάσης Καρτερός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μιχόπουλος έχει υποβάλει την παραίτησή του εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ σήμερα - λίγο πριν την επισημοποίηση της ανάληψης της νέας του θέσης - ο κ. Καρτερός πέρασε την πόρτα του Μαξίμου.

Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό με ποιον συναντήθηκε και αν συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα. Στο απώτερο αλλά και πρόσφατο παρελθόν πολλά ρεπορτάζ, ακόμη και του συμπολιτευόμενου Τύπου, έχουν αφιερωθεί σε διαφωνίες του κ. Μιχόπουλου με τον σημερινό υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής ,Νίκο Παππά, ο οποίος μετά από ένα διάστημα απουσίας έχει επιστρέψει στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου. Ο ίδιος ο κ. Μιχόπουλος, βέβαια, ο οποίος βρέθηκε στο Μαξίμου στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με κυβερνητικό εκρόσωπο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι τα πήγαινε πολύ καλά με τον σημερινό κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, δεν αναφέρθηκε στους λόγους της παραίτησής του.

naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]