Aποστόλης Τότσικας: Οι λόγοι που είπε 'ναι' στον ΑΝΤ1 για την ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ...

0

Ο Αποστόλης Τότσικας, που για 4 χρόνια τον βλέπαμε στο ''Μπρούσκο'' του ΑΝΤ1,φέτος συμμετέχει στο καινούργιο σίριαλ του σταθμού, ''Παρθένα Ζωή''.Ο ηθοποιός μιλά για τους λόγους
που αποδέχτηκε την πρόταση αλλά και τις εξελίξεις...

Ύστερα από αρκετά χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου, σε βλέπουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1 για την «Παρθένα Ζωή»; 

«Η κωμωδία είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Θεωρώ ότι η ''Παρθένα Ζωή'', λόγω των φρέσκων προσώπων, καταφέρνει να σε κερδίσει αμέσως. Ένα μεγάλο συν είναι το κείμενο που έχει μια καθημερινή γλώσσα, με συνοχή και πολύ χιούμορ. Επίσης, βρέθηκα ξανά με παλιούς φίλους, επαγγελματίες που δουλεύουν χρόνια, έχουν εμπειρία, και ήξερα ότι θα περάσω καλά. Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, έχεις ήδη κάτι καλό. Αυτοί οι λόγοι είναι υπεραρκετοί για να πω το ''ναι''».

Ο ήρωας που υποδύεσαι έχει μπλεχτεί ερήμην του σε μια απίστευτη ιστορία. Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Ζωής;  

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε επεισόδια που να προδίδουν κάτι για το ότι μαθαίνει ο Άρης για την εγκυμοσύνη της Ζωής, οπότε δεν ξέρω ακόμα να σας πω».

Τελικά, τη Ζωή την αντιπάθησε ή την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή;

«Ο Άρης είναι ένα άτομο που αναγνωρίζει τις αρετές ενός ανθρώπου. Ναι, αρχικά δεν έχει και την καλύτερη εντύπωση. Όταν η Ζωή ξεκινάει να δουλεύει γι' αυτόν, αρχίζει και εκτιμάει το ταλέντο της και μέσα από την κόντρα που έχουν μεταξύ τους, όπως και κάποιες καταστάσεις στη συνέχεια, θα τον οδηγήσουν στον έρωτα με εκείνη» .

Θα ανακαλύψει ο Άρης τις μηχανορραφίες της γυναίκας του με τον πεθερό του;  

«Σίγουρα θα τις ανακαλύψει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, αλλά δεν ξέρω πώς... ακόμα».

Τι ακριβώς συνέβη με τον κολλητό του, Παύλο; Θα ξαναγίνουν κάποια στιγμή όπως ήταν κάποτε; 

Με τον Παύλο πάντα υπάρχει κόντρα λόγω ιδεολογίας. Η σχέση τους είναι μια πάνω, μια κάτω. Νομίζω ότι θα αρχίσουν να επιστρέφουν στις ρίζες της σχέσης που είχαν στο ορφανοτροφείο».

Πώς είναι η συνεργασία με τη Σοφίνα Λαζαράκη;  

«Η Σοφίνα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, ποσό μάλλον σε ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο είναι και το πιο δύσκολο είδος στην τηλεόραση. Είναι φρέσκια, με πολύ ωραία ενέργεια, και πολύ τσαμπουκά. Έχει χιούμορ και γενικά τα πάμε πολύ καλά».

 7 Μέρες TV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !