Το «Στο Παρά 5» υπήρξε αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όχι μόνο του Γιώργου Καπουτζίδη ή του Mega, αλλά της ελληνικής τηλεόρασης στο σύνολό της.

Πρόκειται για μία σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες και ήταν προσεγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια: Από το χτίσιμο των χαρακτήρων μέχρι την εξέλιξη της συγκλονιστικής ιστορίας. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε ετοιμάσει ένα σενάριο αναπτύσσοντας την αρχική του ιδέα, που ήταν σχεδόν αδύνατο να αποτύχει.

Ήταν, όμως, εξ αρχής όλες οι λεπτομέρειες της επιτυχίας διαμορφωμένες στο μυαλό του; Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας θέλουν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της σειράς να ήταν τελείως διαφορετικό στο αρχικό σχέδιο της προετοιμασίας.

Και αυτό, όσο και αν φαίνεται παράξενο, ήταν ο ίδιος της ο τίτλος. Ένας φοβερά ταιριαστός τίτλος, τόσο κυριολεκτικά (με τους πέντε βασικούς χαρακτήρες και φίλους), όσο και συμβολικά (αφού πολλές φορές σώθηκαν στο… παρά πέντε από δύσκολες καταστάσεις) δεν ήταν καθόλου στη σκέψη του δημιουργού της σειράς.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον δημιουργό, οι αρχικοί τίτλοι που είχαν προταθεί ήταν οι «Και τώρα τρέξτε», «Πού μπλέξαμε;» και «Τα μάτια σας Δεκατέσσερα».

Ο τίτλος «Στο Παρά 5» επιλέχτηκε την τελευταία στιγμή, με την ιστορία να τον δικαιώνει απόλυτα!

Θα είχε άραγε την ίδια επιτυχία με την επιλογή κάποιου άλλου τίτλου; Έδωσε τέτοια ώθηση ο χαρακτηριστικός τίτλος που κάποιος άλλος δε θα έδινε;

Όλα αυτά είναι εικασίες που ποτέ δε θα μπορέσουν να απαντηθούν, αλλά αποτελούν ακόμα κάποια ιστορικά trivia μίας αξέχαστης σειράς που ακόμα φαίνεται να συζητιέται και να απασχολεί τους φανατικούς ακόλουθούς της.

Πηγή: people

1 σχόλιο:

antonis είπε...

Ο Καπουτζιδης εχει πει σε συνεντευξεις του οτι ο ιδιος ειχε προτεινει τον τιτλο Εθνικη Ελλαδος για τη σειρα αλλα το καναλι προτιμησε το Στο παρα πετε που ειχε προταθει απο τον Αργυρη Αγγελου

Bottom Ad [Post Page]