Αποκάλυψη Ανδρέα Γεωργίου: ' Το ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ, μου το παρουσίασε η Βάνα από το 2008! '

0

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Ανδρέας Γεωργίου, σε συνέντευξή του μέσα σε άλλα μιλά για το νέο σίριαλ, ''Κόκκινο Νυφικό'', που κάνει πρεμιέρα απόψε στον ALPHA, κι αποκαλύπτει από πότε είναι
έτοιμο το πρότζεκτ...

Το ότι άλλαξες κανάλι είχε να κάνει με μια καλύτερη πρόταση σε διάφορα επίπεδα; Ίσως με το ότι ο Alpha σού έδινε την ευκαιρία να κάνεις δύο σειρές; 

Όχι, δεν έχει σχέση με αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πάρα πολύ καλά στον Alpha, αλλά αυτό δεν αφορά το οικονομικό, έχει να κάνει με τον ενθουσιασμό που είδα απέναντι στο προϊόν μας και στον τρόπο με τον οποίο μας δέχτηκαν. Αυτό το συναίσθημα ,βέβαια, το βίωσα και το 2013 στον ΑΝΤ1, αλλά, ξέρεις, μετά από κάποιο διάστημα η σχέση γίνεται γάμος. Και ήθελα πάλι λίγο τον ενθουσιασμό του έρωτα.  

Είχες αγωνία για τα νούμερα;  

Πάντα έχεις την αγωνία για τα νούμερα. Και να μην ήταν ,όμως, καλά, δεν θα απογοητευόμουν, γιατί όταν αλλάζεις στέγη, αλλάζουν πολλά δεδομένα και χρειάζεται χρόνος για να κερδίσεις ξανά τον κόσμο. Δεν μπορεί ο τηλεθεατής να αντιληφθεί μια σειρά από την πρεμιέρα. Και ''Το Τατουάζ'' είναι μια σειρά που θέλει το'ν χρόνο της. Έχω δει στο μοντάζ τα 20 πρώτα επεισόδια και καθένα από αυτά εκπλήσσει ακόμη κι εμένα που το έχω ζήσει από μέσα και θέλω να δω το επόμενο γιατί έχω αγωνία. 

Το Κόκκινο Νυφικό,  είναι μια σειρά εβδομαδιαία κι ένα νέο στοίχημα για σένα…  

Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα, γιατί δεν έχω ξανακάνει εβδομαδιαία σειρά. Στους 31 Δρόμους απλώς πρωταγωνιστούσα. Μάλιστα, το ''Κόκκινο Νυφικό'' ήταν ένα πρότζεκτ που μου παρουσίασε η Βάνα Δημητρίου όταν πρωτογνωριστήκαμε, το 2008, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμος να το σκηνοθετήσω. Θεωρώ δύσκολο είδος την κωμωδία και ήθελα να βρεθεί το σωστό timing.  

Αυτά δήλωσε στη Σόνια Καζόνι και το People.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !