ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με καθημερινό στον ΑΝΤ1 ο Αρβανίτης;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Γνωστό έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό πως ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να εντάξει και δεύτερη καθημερινή σειρά στην απογευματινή του ζώνη από τον Γενάρη. Η συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, αλλά είναι γεγονός πως το κανάλι θέλει να ενισχύσει το slot 4 με 6 και για αυτό μπαίνει στη διαδικασία να μειώσει τις ώρες του προγράμματος που υπάρχουν επαναλήψεις.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως τα στελέχη του ΑΝΤ1 επιθυμούν διακαώς το νέο τους καθημερινό σήριαλ να το αναλάβει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Προφανώς αναλογίστηκαν τις μεγάλες επιτυχίες του στην καθημερινή ζώνη του Mega (Μία στιγμή, δύο ζωές, Η Ζωή της άλλης, Κλεμμένα Όνειρα και Δικαίωση), και γι' αυτό θέλουν όλη αυτή η κατάσταση να μεταφερθεί και στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του με ένα καθημερινό σήριαλ και για αυτό αν πει το "ναι", τότε θα έχει εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες σε επίπεδο παραγωγής (budget, ηθοποιοί, τεχνικά μέσα, χρόνος δημιουργίας). Όσο για το "4χχχ4", η συμφωνία είναι να ολοκληρωθεί στα μέσα με τέλη Δεκέμβρη, οπότε δεν θα μιλάμε για διπλή, ταυτόχρονη παρουσία τού δημιουργού στο κανάλι.

Πάντως, ακόμη και να μην τα βρουν με τον Δημήτρη Αρβανίτη, θα αναζητήσουν νέες λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε κάποια κυπριακή ή ελληνοκυπριακή παραγωγή, αφού αποδείχθηκε πέρυσι πως δεν φέρνουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το τατουάζ όμως που ομολογουμένως εγώ δεν το περίμενα φέτος τα χει σαρώσει ολα!Τι να λέμε όταν κάτι αξίζει δεν χάνεται κ έχει απήχηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο σημαίνει οτι θα σταματήσει η παρθένα ζωη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !