Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκτά κι άλλο ρόλο στον ΑΝΤ1- Η ανακοίνωση...

0

δες τι θα αναλάβει...

Το ANT1 MediaLab με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος εντάσσεται από εφέτος στην εκλεκτή ομάδα των διδασκόντων της Σχολής.  Εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς των ταλαντούχων, έμπειρων και καταρτισμένων επαγγελματιών των media, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας, με στόχο να μεταδώσει στους σπουδαστές τη γνώση και την αγάπη του για το Ραδιόφωνο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σπούδασε Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε. στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτική Θεωρία στο London School of Economics and Political Science (LSE). Έχει διατελέσει στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες και ομίλους Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, και επικεφαλής σε Γραφεία Τύπου.

Η επαγγελματική του σχέση με τη… μεγάλη του αγάπη, το Ραδιόφωνο, ξεκίνησε από το Mad Radio το 2007, με τον Ρυθμό 94.9 να αποτελεί τη σημερινή ραδιοφωνική του «στέγη». Στην τηλεόραση η διαδρομή του έχει χρονική αφετηρία το 2008. Η πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, “Mappes Show”, που φέρει την προσωπική του «σφραγίδα», μετρά ήδη 10 χρόνια «στον αέρα» των FM και βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ακροατών ελληνικών μουσικών ραδιοφώνων. Δικής του έμπνευσης είναι και η επιτυχημένη σειρά εναλλακτικών συνεντεύξεων ,“Ougachallenge”, ενώ την υπογραφή του φέρουν και κείμενα που έχουν «ντύσει» διοργανώσεις των Mad Video Music Awards. Στις δημοσιογραφικές του επιτυχίες περιλαμβάνονται, ακόμη, μια σειρά συνεντεύξεων από σημαντικούς εκπροσώπους της διεθνούς δημόσιας σφαίρας, όπως οι Matt Damon, Willem Dafoe, Shakira και Αlicia Keys.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !