Μέσα στο επόμενο 15νθήμερο τοποθετούν οι γνωρίζοντες τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό «Εψιλον» την τοποθέτηση νέας διοίκησης που θα αναλάβει την αναμόρφωση και τη μετάβασή του.
Σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αυτήν έχει ο 40χρονος στενός συνεργάτης του νέου ιδιοκτήτη, Άρτουρ Νταβιντιαν, αφού είναι το πρόσωπο που κάνει τα κρίσιμα ραντεβού, ενώ παράλληλα έχει την υψηλή εποπτεία του καναλιού στη μεταβατική αυτή φάση.

Ο γεωργιανός με σπουδές στην Οξφόρδη είναι το πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και έχει την ευθύνη για όλες τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα και την περιοχή. Αυτό το διάστημα, λοιπόν, αναζητά τη νέα διοίκηση του «Έψιλον», στην ουσία τον διευθύνοντα σύμβουλο που θα στελεχώσει και τις υπόλοιπες διευθύνσεις με στόχο στις αρχές του νέου έτους να είναι έτοιμο το νέο πρόγραμμα του καναλιού. Φυσικά, δεν είναι η μόνη εκκρεμότητα, αλλά σίγουρα είναι η πιο επείγουσα για να ξεκινήσει να λειτουργεί ο σταθμός (υπό τη νέα του ιδιοκτησία).

Παράλληλα ,όπως είναι ήδη γνωστό, ξένοι συνεργάτες του ομογενούς επιχειρηματία καταγράφουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σταθμού προκειμένου να τον αναβαθμίσουν και ταυτόχρονα γίνεται αξιολόγηση του προσωπικού, ελέγχονται όλες οι συμβάσεις, ενώ έχουν ζητηθεί τα βιογραφικά του προσωπικού. Τέλος, θεωρείται οριστικό ότι η 24Media που έχει αναλάβει το «ΕΘΝΟΣ» δεν θα έχει καμία εμπλοκή στη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον».

Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]