Είναι ο σημαντικότερος «μαχητής» τους στην κούρσα της τηλεθέασης και αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν για να ενδυναμώσουν τις… αδυναμίες τους. Έτσι, λοιπόν, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να
αλλάξει ημέρες προβολής του «Nomads» και αντί να προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το ριάλιτι περιπέτειας θα δίνει πλέον τη «μάχη» της τηλεθέασης από Κυριακή έως και Πέμπτη.  Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες (αγώνισμα ασυλίας, αγώνισμα επικράτειας, αποχώρηση κ.λπ.) μετατίθενται μία ημέρα πριν, οπότε για παράδειγμα το ποιος φεύγει κάθε βδομάδα θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη.

Η αλλαγή της στρατηγικής τους με τη «μετακόμιση» λήφθηκε για να ενισχυθεί η ζώνη της Κυριακής ώστε να διεκδικήσει ο ΑΝΤ1 μεγαλύτερο κομμάτι από τη διαφημιστική πίτα. Με αυτή την απόφαση ενισχύονται όσα υποστηρίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, ότι είναι δηλαδή ικανοποιημένοι από την πορεία του «Nomads» στους πίνακες τηλεθέασης με το ριάλιτι περιπέτειας να πιάνει τους στόχους που είχαν τεθεί, γιατί σε άλλη περίπτωση δεν θα το χρησιμοποιούσαν ως «όπλο». Βέβαια ,είναι εμφανές ότι το ριάλιτι δεν σημειώνει… τρελά νούμερα τηλεθέασης, όπως είχε κάνει το «Survivor», αλλά τη φετινή σεζόν υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός και οι τηλεθεάσεις είναι μοιρασμένες. 

Έτσι ,λοιπόν, εκτός από σήμερα κι αύριο ο ΑΝΤ1 θα μας μεταφέρει στο νησί Palawan των Φιλιππίνων και την Κυριακή αφού από την ερχόμενη βδομάδα θα προβάλλει το ριάλιτι περιπέτειας από Κυριακή έως Πέμπτη την ίδια ώρα, στις 9 το βράδυ, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν μάχη για τις ομάδες τους αλλά και για δικό τους όφελος καθώς πολλά θα αλλάξουν!

Newsit.gr- Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]