Ο Φώτης Φιλιππόπουλος ,από την ομάδα της Ζούγκλας, είναι ο 2ος παίκτης που αποχώρησε από το NOMADS. Ο ίδιος, στην πρώτη του συνέντευξη μετά το παιχνίδι, μιλά για την εμπειρία, για τις
δύσκολες στιγμές, ενώ αποκαλύπτει αν το μετάνιωσε που έλαβε μέρος...

Πώς περιγράφεις αυτό που έζησες;  

«Μου έχουν μείνει πολλές εικόνες. Περίμενα, όμως, ότι η εμπειρία θα ήταν διαφορετική. Να μου δοθεί η δυνατότητα να καλπάσω λίγο περισσότερο σωματικά και να ξετυλίξω λίγο περισσότερο τον χαρακτήρα μου».

Μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου;  

«Υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσα στην αρχή. Το περίμενα διαφορετικό. Ήθελα το κοινωνικό κομμάτι να είναι πιο δεκτικό και φιλικό».

Ένιωσες μοναξιά;  

«Ναι, υπήρξαν στιγμές που ένιωσα μοναξιά και κάποιες φορές που την επιδίωξα, για να σκεφτώ και να αξιολογήσω την κατάσταση».

Προσπάθησες να αλλάξεις το κλίμα στην ομάδα σου;  

«Προσπάθησα πάρα πολύ. Η προσέγγιση είναι κάτι που εξ ορισμού πρέπει να είναι αμοιβαίο. Έκανα πολλές προσπάθειες, χωρίς στοιχεία εγωισμού, να προσεγγίσω, και το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό».

Βλέπαμε πολλές εντάσεις με. σένα. Γιατί γινόταν αυτό;  

«Δεν έχω ιδέα. Και μην ξεχνάτε ότι εδώ πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή, που σημαίνει ότι έχουμε πάνω από το κεφάλι μας μια κάμερα συνέχεια. Ψάξτε να βρείτε ένα πλάνο στο οποίο είτε να είμαι εριστικός είτε να έχω έπαρση ή να προσπαθώ να επιβάλω τον εαυτό μου και τις απόψεις μου. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η απάντηση είναι ότι πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω την αιτία. Από κει και πέρα, είναι παιχνίδι ανταγωνιστικό αλλά έχει στοιχεία bullying η συμπεριφορά που δέχτηκα. Μπορεί να φταίω και εγώ κάλλιστα, αλλά δυσκολεύομαι να βρω λόγους που να δικαιολογούν αυτήν τη συμπεριφορά».

Από ποιον δέχτηκες bullying;  

«Δεν αφορά συνολικά την ομάδα. Έχω μιλήσει ανοιχτά και δεν θα ήθελα να επαναληφθώ, για τον λόγο ότι θα ήταν άδικο για οποιονδήποτε που θα ανέφερα, από τη στιγμή που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι σε θέση να υπερασπίσει τον εαυτό του και να απαντήσει. Απλώς θα μείνω στο συναίσθημα που εξέλαβα. Ναι, υπήρξαν στιγμές που αισθανόμουν ότι γινόμουν αποδέκτης τυπικής και άτυπης συμπεριφοράς bullying».

Αυτά δήλωσε μιλώντας στο Mytv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]