Στο νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1 έχει σχεδιάστει η διαφημιστική με κάθε λεπτομέρεια στα χαρτιά…

Απουσιάζει επιδεικτικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ αντίθετα συμμετέχουν όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα του σταθμού, από τον ενημερωτικό και ψυχαγωγικό τομέα!
Για να ακριβολογούμε ενημερωτικός τομέας εννοούμε τον Γιώργο Παπαδακη, διότι μαζί με τα δελτία εκεί τελειώνει και η ενημέρωση για το σταθμό!

Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα του Νίκου Χατζηνικολάου και την απουσία του από το τρέιλερ του σταθμού για τη νέα σεζόν… Υποθέτουμε λοιπόν ότι η απουσία του δεν οφείλεται σε κάποιο «καυτό» παρασκήνιο, αλλά πιθανότατα κρίθηκε σκόπιμο – υποθέτουμε πάντα, σε συνδυασμό με την αλλαγή ώρας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, να ετοιμάσουν κάτι ξεχωριστό και γκράντε!
Επίσης (μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς), στο κεντρικό τρέιλερ του σταθμού για τη νέα σεζόν απουσιάζει και η εκπομπή «Enikos» του δημοσιογράφου. Προφανώς όμως, δεν θα είναι ούτε φέτος ενταγμένη στο πρόγραμμα του καναλιού… και ίσως το γεγονός εξηγεί και μια μικρό δυσαρέσκεια του δημοσιογράφου.

Τέλος να σημειωθεί ότι στην πρόταση της εταιρίας για το τρέιλερ του καναλιού που παρουσιάζουμε αποκλειστικά στη συνέχεια, παρελάζουν όλα τα μεγάλα ονόματα, από τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Φαίη Σκορδά, μέχρι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα. Ενώ δεν εμφανίζονται η ομάδα του Αντώνη Κανάκη και φυσικά ο Θέμος Αναστασιάδης.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]