Σε δέκα ημέρες οι «Νομάδες» φεύγουν για Φιλιππίνες χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί η ομάδα των «Διασήμων».

Μετά το τέλος των εξετάσεων των παικτών – 30 υποψήφιοι που θα επιλεγούν οι 21 – και τα αποτελέσματα αυτών σειρά έχουν τα εμβόλια. Αρχές τις εβδομάδες οι υποψήφιοι έκαναν τα απαραίτητα εμβόλια και οι ιθύνοντες περιμένουν αν θα υπάρξει κάποια ανεπιθύμητη αντίδραση στον  οργανισμό  κάποιου παίκτη ώστε να αποκλειστεί, αναγκαστικά, από το NOMADS και το ταξίδι στο μαγευτικό Παλάουαν.


Έκπληξη προξένησε και η τελική απόφαση του Διονύση Αλέρτα να μη συμμετέχει στο NOMADS. Ο pastry chef ήταν από τους πρώτους υποψήφιους στο παιχνίδι και η παρουσία του ήταν σίγουρη.

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – που διεκδικούσε στενά ο ΑΝΤ1 – φαίνεται πως δε θα βρίσκεται σ το παιχνίδι επιβίωσης αφού δεν κατάφερε να βρει κοινή φόρμουλα με τους ιθύνοντες τόσο στα οικονομικά όσο και στο μετέπειτα τηλεοπτικό της μέλλον στο εν λόγω κανάλι.

Πολύ κόσμο έχει μπερδέψει και η συμμετοχή της Μαντώς Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής Το Πρωινό, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, παρά το ότι ήταν σίγουρη η συμμετοχή της στο NOMADS. Η Μαντώ, θα βρίσκεται και στις δυο εκπομπές του σταθμού. Θα μας καλημερίσει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου μαζί με τη Φαίη Σκορδά και τη νέα ομάδα της εκπομπής και στη συνέχεια θα αποχωρήσει για Φιλιππίνες.


Τέλος, σύμφωνα με  πληροφορίες του Peoplegreece.com, ακόμα ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην ομάδα των «Διασήμων» και αναμένει το τελικό «ναι» για το NOMADS είναι ο Νίκος Αναδιώτης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]