To E στο κενό που άφησε το MEGA;

3

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία έχει μπροστά του το «Έψιλον», αφού διαθέτει και την πολυτέλεια του χρόνου συν τα κεφάλαια του ιδιοκτήτη του για να μετατραπεί σε έναν μεγάλο και αξιόπιστο
ενημερωτικό τηλεοπτικό δίαυλο, και να καλύψει το κενό του MEGA. Φυσικά αυτό θα το καταφέρει με δυο πολύ απλούς τρόπους.

Πρώτον να μη γίνει η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερον ο νέος ιδιοκτήτης του ,Ιβάν Σαββίδης, να το εμπιστευθεί στα χέρια επαγγελματιών της τηλεόρασης. Ομολογουμένως τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Και η παρουσία των Βρετανών που ασχολούνται με το τεχνικό κομμάτι και η πρόθεση να ανανεωθεί ο εξοπλισμός όπου κρίνεται απαραίτητο, αλλά και οι προσλήψεις νέων προσώπων που θα καλύψουν τις ειδησεογραφικές ανάγκες, σε συνδυασμό με τη διάθεση να μπουν τεχνοκράτες παντού, δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο.

Τα στελέχη ,όμως, που ασχολούνται ήδη με την ενημέρωση και θα συνεχίσουν, έχουν επίσης μέγιστη ευθύνη ,αυτό που θα σχεδιάσουν για να βγει στον «αέρα» από τη νέα χρονιά να μην είναι τίποτα λιγότερο από μια υψηλού επιπέδου ενημερωτική πρόταση, ώστε να μπορέσει να μπει σφήνα στον ΣΚΑΪ και την ΕΡΤ, που εσχάτως δείχνει ικανοποιητικά δείγματα γραφής. Είναι φανερό ότι αυτό θα επιτευχθεί μόνο με προσλήψεις επαγγελματιών δημοσιογράφων και όχι με ρουσφέτια!  Άλλωστε, υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες λόγω της ανυπαρξίας του MEGA που έχουν μείνει χωρίς δουλειά, καθώς και άλλοι με επίσης μεγάλη εμπειρία από άλλα Μέσα.

Το νέο «Έψιλον» πρέπει να αντιγράψει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του μεγάλου καναλιού στις καλές του εποχές πριν το απαξιώσουν οι πολίτες, και ο ενημερωτικός του τομέας να λειτουργήσει με εξωστρέφεια και χωρίς αποκλεισμούς ή πολιτικές προκαταλήψεις. Όπως συμβαίνει με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν φορέσει φανέλα!

Πηγή: Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι σιγουρα θα κανει ο Σαββιδης αντισυστημικο καναλι...Και μετα ξυπνησατε, γλειφει πρωι βραδυ συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν καταλαβαινω τον συνειρμο του αρθρου. αληθεια δεν καταλαβαινω τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστοχο σχολιο και προφανως ΜΗ πρωτογενες υλικο δημοσιογραφιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !