Μήπως ήρθε η ώρα να… μάθεις να γράφεις σε μία ξένη γλώσσα;
Την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου στις 16:00 ξεκινάει το νέο σεμινάριο «Ισπανική γλώσσα» με καθηγήτρια την Χριστίνα Πανταζή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", με παρακολούθηση από κοντά ή εξ αποστάσεως. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό βιαστείτε!  
Πλήρης εκμάθηση ισπανικής γλώσσας για την απόκτηση πτυχίου επιπέδου Β1
Λίγα λόγια για το μάθημα:
Με την ολοκλήρωση του πρώτου έτους μαθημάτων οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν και να κατανοούν προτάσεις και εκφράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά και σχετίζονται με καθημερινές και οικείες καταστάσεις. Για παράδειγμα, θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες ενός ταξιδιού (να κάνουν μια κράτηση, να πάνε στην αγορά, να γνωρίσουν καινούργιους ανθρώπους κλπ). Θα μπορούν επιπλέον να περιγράψουν καταστάσεις και γεγονότα του παρελθόντος με απλές προτάσεις. Ουσιαστικά θα δημιουργηθούν τα σωστά θεμέλια ώστε να ξεκινήσουν ν’ αναπτύσσονται και οι τέσσερις γλωσσικές επιδεξιότητες (κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου).
Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας απλής και ξεκάθαρης μεθόδου που χρησιμοποιεί τη γραμματική, το λεξιλόγιο, την αλληλεπίδραση μαθητών μεταξύ άλλων, με σκοπό την ουσιαστική και ορθή επικοινωνία και βαθιά γνώση της ισπανικής γλώσσας.
Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017 και θα έχουν διάρκεια 32 δίωρα. 

Το μάθημα θα γίνεται κάθε Δευτέρα 16:00-18:00 στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", Τριών Ιεραρχών 18-20 Θησείο.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση (distance learning), με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν είστε.

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa".


Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.


Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" στο τηλέφωνο: 213 00 24 291 ή στο 6940 655 331 ή στο
e-mail: info@tabula.gr

Δείτε όλα τα δημιουργικά σεμινάρια της σχολής, πατώντας εδώ: http://www.tabula.gr/Pages/autunno.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]