Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον «Τροχό της τύχης», το 2014, δίπλα στον Πέτρο Πολυχρονίδη, έκανε αίσθηση με το γλυκό χαμόγελό της και την υπέροχη κορμοστασιά της. Και μπορεί η Τζούλια Νόβα να απολαμβάνει την παρουσία της σε ένα από τα πιο πετυχημένα
τηλεοπτικά προγράμματα των τελευταίων χρόνων, όμως, δεν σταματά να σκέφτεται την επαγγελματική εξέλιξή της, αφού η τηλεόραση είναι ένας χώρος που την ενδιαφέρει.

«Χαίρομαι πολύ που η εκπομπή πάει καλά. Αυτή, άλλωστε, είναι, η δουλειά μου και εύχομαι να συνεχιστεί για πολλές ακόμη σεζόν. Όμως ,επειδή όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν, θα ήθελα να δοκιμαστώ και σε κάτι διαφορετικό. Όχι ως κεντρική παρουσιάστρια, αλλά ως συμπαρουσιάστρια, αφού ακόμα έχω πολλά να μάθω στον χώρο της τηλεόρασης».

Όσο για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Πολυχρόνιδη, με τον οποίο πλέον έχουν γίνει και φίλοι, έχει να πει τα καλύτερα...
«Από την αρχή ταιριάξαμε ως χαρακτήρες, γιατί κι εκείνος είναι πολύ ομιλητικός, όπως κι εγώ, και με ανοιχτό χαρακτήρα. Ακούγεται πολύ κλισέ, αλλά περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα και στα διαλείμματα, και νομίζω ότι αυτό το εισπράττει το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό συνέβη από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη σεζόν», δήλωσε η παρουσιάστρια στην Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]